Ontwerp je eigen huis

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Ontwerp je eigen huis

Ontwerp je eigen huis al schetsend

Wil je je eigen huis ontwerpen? Ontwerp je eigen huis met Desaunois, van droom naar daad. Ontwerp je eigen huis, stem alles af op je eigen wensen, van uitstekende kwaliteit. Ontwerp je eigen huis met de door Desaunois gemaakte eigen ‘Desaunois handleiding’, als hulp voor degenen die graag een eigen huis ontwerpen.

Ontwerp je eigen huis duurzaam en ‘groen’ met Bouwbedrijf Desaunois

Ontwerp je eigen huis duurzaam en ‘groen’ samen met Desaunois. ‘Groen denken’ is een onderdeel in ons bouwproces. Ontwerp je eigen huis met de juiste materialen, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Ontwerp je eigen huis met de juiste aannemer. Het energie-en watergebruik hebben een enorme impact op het milieu en je portemonnee, door Desaunois wordt daar ook alle aandacht aan besteed.

Ontwerp je eigen huis van tekentafel tot ‘thuis’ gevoel

Je woning kom je waarschijnlijk niet tegen in onze brochure. Ontwerp je eigen huis, samen met één van onze architecten. Al schetsend ontwerp je je eigen huis. Om vervolgens te worden uitgewerkt in een bouwtekening. Met Desaunois een uniek huis ontwerpen. Wie en wat je bent terug zien in je eigen huis. B. Desaunois kwaliteitsbouwer sinds 1890. Iedere week wordt er door ons een unieke woning afgeleverd.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.