Ontwerpen van de maand

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Ontwerp van de maand

Oktober 2022

Voor een opdrachtgever gaan we deze schuurwoning realiseren. In de voorgevel is nog duidelijk de constructie van de schuur te zien. De robuuste balken steken fraai af tegen het donkere metselwerk. De entree wordt benadrukt met een risaliet welke aan de buitenzijde wordt afgewerkt met antrazink. Rechts van de woning komt een erker met een pannendak. Deze zorgt voor extra ruimte in de woonkeuken.

September 2022

In de omgeving van Amsterdam realiseren we binnenkort dit royale herenhuis. Het grote gootoverstek zorgt voor extra allure. Om de gevels te breken wordt er een speklaag in Belgisch hardsteen toegepast. Het donkere metselwerk in de voorgevel zorgt voor een mooi contrast bij de lichte gevels.

Augustus 2022

In de omgeving van Zwaag gaan we deze woning realiseren. Leuke details zijn het staande metselwerk in de topgevel en het gemetselde kader rond het kozijn in de voorgevel. De strakke windveren en de overhoekse goot geven de woning een moderne twist. Het Franse balkon in de voorgevel wordt uitgevoerd in gelaagd glas.

Juli 2022

Een modern ontworpen gezinswoning in de wijk Nobelhorst te Almere. Leuk element is het kader om de hoek. De kozijnen op de 1e en 2e  verdieping lopen tot op de vloer. Op zolder is nog voldoende ruimte voor 2 grote slaapkamers en een badkamer. Op de 1e verdieping  bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer.

Juni 2022

In Almere gaan we dit royale herenhuis realiseren. De voorgevel wordt symmetrisch opgebouwd. Mooi detail is de timpaan ter plaatse van de entree. Op de begane grond krijgt het plafond een hoogte van ruim 3m1. Achter de 3 smalle ramen boven de entree bevindt zich een vide. Dit zorgt voor extra lichtinval in de hal en op de overloop.

Mei 2022

Op de Eilanden in Lelystad gaan we deze Scandinavische woning met een moderne twist bouwen. De onderste helft van de gevel wordt uitgevoerd in metselwerk en de bovenste helft met een houten gevelbekleding. De grote glaspartij in de voorgevel met om de glaspartij een gemetseld kader geven deze woning een eigentijdse uitstraling.

April 2022

Ons basis woningtype Marlewoude is voor deze woning gebruikt als uitgangspunt, maar weer aangepast aan de wensen van de klant. De woning heeft een riant dakoverstek gekregen. Dit overstek is tevens doorgevoerd op de erker en de aanbouw. De donkere kozijnen contrasteren mooi met de lichte gevels. De houten gevelbekleding naast de entree zorgen voor de nodige warmte in het ontwerp.

Maart 2022

Ons basis woningtype Twiskwoude gaan we voor een opdrachtgever bouwen in een strakke moderne variant. De woning wordt voorzien van een rieten kap en wit gestucte gevels. Maar liefst 3 uitbouwen aan de voorgevel krijgen een doorlopende glaspartij en worden aan de buitenzijde bekleed met antraciet metaal. De erker en de berging worden tevens in een donkere gevelsteen uitgevoerd.

Februari 2022

In een waterrijke omgeving op een schiereiland in Lelystad worden woningen gerealiseerd met een knipoog naar een vissersdorp. De gevels dienen voor een deel afgewerkt te worden met hout.  De steile kap zorgt voor extra veel ruimte op zolder. De donkere kozijnen, goten en windveren geven de woning toch een eigentijdse uitstraling.

Januari 2022

In Breezand gaan we voor één van onze opdrachtgevers deze bijzondere woning bouwen. De uitbouwen aan de voorgevel en aan de rechter zijgevel geven de woning een speels karakter. Een riant gootoverstek en dakoverstek op de berging geven extra allure aan het huis. Door het toepassen van een steile kap ontstaat er een zeer ruime zolderverdieping met ruimte voor 2 slaapkamers en een badkamer.

December 2021

In Zeewolde gaan we deze fraaie woning bouwen. Een klassieke vorm met moderne, eigentijdse elementen.  Zeer opvallend is de grote doorlopende glaspartij in de voorgevel. Deze wordt extra geaccentueerd door de verticale balken tussen de kozijnen. De donkere gevelstenen aan de onderzijde creëren een strak contrast met de gekeimde gevels aan de bovenzijde.

November 2021

Ons basis woningtype Hoornwoude is voor de opdrachtgever getransformeerd tot een moderne villa. De grote glaspartij en het schuin lopend dakoverstek in de topgevel geven de woning een geheel eigen identiteit. Leuk accent is het witte keimwerk tussen de kozijnen en op de uitbouw ter plaatse van de linker zijgevel. De berging aan de rechter zijgevel wordt uitgevoerd in een donkere gevelsteen.

Oktober 2021

In Lelystad gaan we voor een opdrachtgever deze kubistische woning realiseren. De diverse bouwhoogtes maken dit ontwerp bijzonder en levendig. Aan de linker zijde van de entree komt een salon met een eigen ingang. Boven de hoofdentree wordt een grote glaspartij gemaakt met daar achter een vide.

September 2021

Een variant op ons woningtype Lindewoude. Strakke vormen zonder overstekken van de kap en de goot. De hoek wordt geaccentueerd door een kader met tussen het kader houten delen. De houten delen komen terug tussen de kozijnen op de 1e verdieping en op de voorgevel van de aanbouw. Het toepassen van hout in de gevel geeft de woning een warme uitstraling.

Juli/Augustus 2021

Deze landelijke woning gaan we realiseren op een wat smallere kavel in de Noordoostpolder. Om ruimte op de eerste verdieping te creëren is er gekozen voor een steile kap. Extra ruimte wordt verkregen door ter plaatse van de linker zijgevel een uitbouw met kap te plaatsen. De aanbouw en de berging worden afgewerkt met Zweeds Rabat in een donkere kleur. Dit materiaal komt subtiel terug tussen de kozijnen in de voorgevel.

Juni 2021

Deze maand een herenhuis met een klassieke uitstraling en een afmeting in de overtreffende trap. De afmeting van deze woning is maar liefst  14 x 12 meter. Om het grote dakvlak in de voorgevel te breken is er gekozen voor 3 dakkapellen. De entree wordt geaccentueerd door een luifel en een sierlijke omlijsting. Het metselwerk in de middenpartij en op de hoeken springt iets naar voren.

Mei 2021

Een klassiek herenhuis in een modern jasje. Ter plaatse van de 1e verdieping worden de gevels gekeimd. Ook de risaliet (uitbouw bij de entree) wordt gekeimd, komt iets naar voren en vormt op deze wijze een mooi contrast met de gevels. De risaliet wordt aan de bovenzijde afgewerkt met een plat dak om de strakke vormen te benadrukken. Op de overgang tussen gevelsteen en keimwerk komt een spekband van hardsteen in de gevel. De kozijnen worden antraciet.

April 2021

Een klassieke mansardekap in een modern jasje. De toegevoegde elementen, zoals de makelaar in de topgevel en de kozijnen op de begane grond, zijn authentieke elementen alleen vormgegeven met een eigentijdse uitstraling. De houtelementen in de gevel geven een strak contrast met het metselwerk.

Maart 2021

Een dwarsgeplaatste eigentijdse villa met een breedte van maar liefst 14m1.  Om dit te breken is er gekozen voor een uitbouw aan de voorgevel. De verticaal geplaatste kozijnen geven de uitbouw extra hoogte. De overstekken en de windveren worden afgewerkt met zink. De gevels worden uitgevoerd in metselwerk en hout.

Februari 2021

Voor een van onze opdrachtgevers gaan we deze levensloopbestendige woning bouwen. Op de begane grond bevinden zich een ruime slaapkamer en badkamer. In de ruime berging is ruimte voor 2 auto’s. De woning krijgt een eigentijdse uitstraling. Dit wordt versterkt door de risaliet ter plaatse van de entree.

Januari 2021

In Zwaag, onder de rook van Hoorn, gaan we een eigentijdse villa bouwen. Voor een levendige uitstraling  wordt er gebruik gemaakt van diverse materialen. De gevels worden uitgevoerd in metselwerk met accenten in een donkere steen en houten gevelbekleding. De aanbouwen worden aan de buitenzijde afgewerkt met houten gevelbekleding. De dakkapel en de risaliet worden uitgevoerd in antraciet zink.

December 2020

Deze mooie klassieke woning gaan we realiseren in Zeewolde. De woning wordt gebouwd met zeer veel leuke details zoals de typische makelaar op de voorgevel, de klossen onder de dakgoten en het siermetselwerk boven de kozijnen.

November 2020

In Almere gaan we voor één van onze opdrachtgevers deze woning bouwen. In de hoofdvorm is het een klassiek herenhuis maar nu geheel aangepast in een moderne variant. De risaliet aan de voorgevel in combinatie met het Franse balkon op de 1e verdieping geven de woning een eigen gezicht.

Oktober 2020

In de Zaanstad gaan we deze eigentijdse woning in Zaanse architectuur bouwen. De houten gevelbekleding en de makelaar op de nok van de woning zorgen voor de Zaanse uitstraling van de woning. De donkere gevelsteen en donkere kozijnen maken de woning eigentijds.

September 2020

Deze kubistische woning gaan we in Almere bouwen. De onderbouw wordt opgebouwd met donkere stenen en de bovenbouw wordt wit gestukadoord. Om het geheel extra sfeer te geven wordt er houten gevelbekleding toegepast op de aanbouw. Dit hout komt weer terug in de pergola en alle buitendeuren. Verder wordt de woning voorzien van grote glaspartijen met zicht op de tuin.

Augustus 2020

Een 2 onder 1 kap woning gebouwd als authentieke stolpboerderij. De voorgevel is rijk uitgevoerd en wordt voorzien van een luxe goot met een neuslijst. De risaliet aan de voorgevel wordt uitgevoerd met een klokgevelmotief, aan de bovenzijde afgewerkt met een ornament. De bergingen hebben een slepend dak en de gevels worden voorzien van een houten gevelbekleding.

Juli 2020

In Tudorpark, een wijk in Hoofddorp, gaan we deze in Tudorstijl ontworpen woning bouwen. Typische kenmerken zijn de details in het metselwerk, kozijnen met een roedeverdeling en kappen met verschillende goothoogtes. De schoorsteen komt op een prominente plek en wordt afgewerkt met een speciaal ontworpen schoorsteenpijp.

Juni 2020

Een moderne woning met sfeer. De combinatie van witte en zwarte elementen geven deze woning een modern uiterlijk. Door hout toe te passen krijgt de woning tevens een warme uitstraling. De entreepartij ligt verdiept in de gevel, op de hoek ondersteund door een met hout beklede kolom.

Mei 2020

Deze moderne woning zal worden gebouwd in Almere.  Ter plaatse van de linker zijgevel lopen de dakpannen door op de gevel. Op de begane grond wordt een grote glazen wand gemaakt met openslaande tuindeuren. Er wordt een donkere gevelsteen toegepast. De deels houten gevelbekleding geven de woning een strakke maar toch sfeervolle uitstraling.

April 2020

Deze klassieke woning gaan we realiseren in een prachtige omgeving aan de rivier de Vecht. De woning wordt gekenmerkt door fraaie details. Een in het oog springende entree met luifel en een karakteristieke makelaar in de topgevel. Onder de dakgoten komen klossen en het metselwerk krijgt een accent door het toepassen van speklagen in de gevels.

Maart 2020

Voor 2 opdrachtgevers gaan we deze asymmetrische twee onder een kap woning realiseren. De rechter woning heeft rechte topgevels, afgewerkt met houten gevelbekleding. De entree zit op de rechter zijgevel. Op de linker woning komt een afgeknotte schildkap. De entree van deze woning bevindt zich op de voorgevel.

Februari 2020

Deze klassieke villa met zijvleugel zal in Almere worden gebouwd. Leuke details zijn de ronde rollagen boven de kozijnen, de makelaar in de topgevel, het ronde topgevel kozijn en de gemetselde oortjes op de hoeken van de woning. De topgevels worden afgewerkt met een windveer en een waterbord. De dakkapel op de zijvleugel breekt het grote dakvlak en geeft extra ruimte aan de slaapkamer.

Januari 2020

Een hoge gootwoning met een strakke maar toch sfeervolle vormgeving gebouwd als kangoeroe-woning. De entreepartij komt 1,5m1 naar voren ten opzichte van het hoofdgebouw. Achter de entree bevindt zich een grote vide met veel glas voor extra lichtinval. De met hout afgewerkte gevels in combinatie met wit keimwerk en een rieten kap maken het plaatje compleet. De grote uitbouw met plat dak dient als woonruimte voor opa en oma.

December 2019

Dit klassieke herenhuis gaan we voor één van onze opdrachtgevers realiseren in Heerhugowaard. Geheel symmetrisch opgebouwd met fraaie accenten. De entreepartij wordt iets naar voren gemetseld en voorzien van keimwerk zodat er een mooi contrast ontstaat met de gemetselde gevels. De entreepartij krijgt een extra accent door op de 1e verdieping openslaande deuren met een Frans balkon te maken.

November 2019

Een moderne villa parallel aan de straat gebouwd. Strakke lijnen en details kenmerken deze woning. De entree valt extra op door de uitbouw met zeer veel glas. Een grote vide zorgt voor veel licht in de hal. Naast de woning komt een bijkeuken en aansluitend een geïsoleerde garage met daarvoor een zeer brede carport. De subtiele dakkapel breekt het dakvlak en geeft extra licht in de slaapkamer. De uitbouw en de dakkapel worden aan de buitenzijde afgewerkt met antraciet zink. De kozijnen worden antraciet geschilderd en de gevels voorzien van wit stucwerk.

Oktober 2019

In Limmen gaan we een 2 onder 1 kap woning realiseren. De linker woning heeft een extra brede berging terwijl de rechter woning de berging bij de woonruimte heeft getrokken. Een deel van de voorgevel wordt iets naar voren uitgebouwd zodat een levendige gevel ontstaat. Daar waar de gevel niet uitspringt wordt de 1e verdieping bekleed met houten delen. Het grote gootoverstek geeft de woning een riante uitstraling.

September 2019

Onder de rook van Amsterdam gaan we een landhuis bouwen. Het hoofdgebouw is maar liefst 15 meter diep. Aan de voorgevel en de rechter zijgevel komen 2 uitbouwen voorzien van een zadelkap. De 1e verdieping wordt aan de buitenzijde bekleed met red cedar. Tussen de plint en de gevelsteen en tussen de gevelsteen en de houten gevelbekleding wordt een spekband aangebracht. Het inpandige balkon in de vooruitbouw geeft de woning extra allure.

Augustus 2019

In het buitengebied gaan we een notariswoning bouwen. De gevels worden symmetrisch opgebouwd. De 3 dakkapellen op de voorgevel versterken dit beeld. Onder de goot, welke wordt afgewerkt met sierlijsten, komt een geprofileerde smetplank. De kozijnen worden voorzien van echte roeden op het glas. Boven de voordeur komt een luifel met daaronder lijsten op de gevel.

Juli 2019

In een dorpse omgeving wordt deze woning gerealiseerd. De authentieke vormgeving wordt gecombineerd met een hedendaags jasje. De gevels worden voorzien van wit keimwerk met als accent een donkere baksteen. In de voorgevel wordt een kader rondom het kozijn gemaakt in een donkere kleur. Door de gebroken kap ontstaat er enorm veel ruimte op de 1e verdieping. Er is voldoende ruimte voor 4 slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is bereikbaar middels een vast trap.

Juni 2019

Een woning met een royale inhoud. De grote raampartijen zorgen voor veel licht. De woning is voorzien van “gekeimd” metselwerk in de voorgevel welke de verticale lijnen benadrukt.  Dit effect wordt nog versterkt door de iets uitstekende verticale balken naast de kozijnen in de topgevels. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer en een grote leefkeuken. Op de 1e verdieping bevinden zich 4 ruime kamers, een mooie badkamer en een separaat toilet. Vervolgens bevinden zich op de zolderverdieping nog 2 riante kamers en een badkamer.

Mei 2019

In de wijk “De Brouwerij” in Almere gaan we deze woning bouwen. De woning krijgt een stoer en industrieel karakter wat ook kenmerkend is voor deze wijk. De, in het oog vallende, schoorsteen benadrukt de industriële uitstraling en de voorgevel met luiken geeft de woning de uitstraling van een pakhuis.

April 2019

In Noord-Holland gaan we een woning bouwen met een architectuur die je ook veel in België ziet. Hardstenen raamdorpels, een kader rond de voordeur in hardsteen en een gestucte plint zijn typerend voor deze architectuur. De kozijnen worden afgewerkt in een donkere kleur. Het raamkozijn boven de voordeur valt extra op door de ovale vorm.

Maart 2019

In Almere gaan we deze moderne woning bouwen. De woonkamer op de begane grond is vergroot door een uitbouw aan de linker zijgevel met daarop een dakterras, gelegen op het zuiden. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, een badkamer en de ouderlijke slaapkamer met toegang tot het dakterras. Op de 2e verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een dakterras. De gevels worden uitgevoerd in 2 kleuren metselwerk en de kozijn worden antraciet.

Februari 2019

Een 2 onder 1 kap woning in de jaren 30 stijl. De spekband in het metselwerk en de forse kap met een groot overstek typeren deze stijl. Aan de voorgevel een erker met tuindeuren welke toegang geven tot de voortuin. De dakkapel aan de voorgevel zorgt voor extra ruimte op de zolderverdieping. Een ideale gezinswoning voor mensen voor wie ruimte en uitstraling belangrijk is.

Januari 2019

In een landelijke omgeving gaan we deze woning bouwen. De topgevels met getrapte sierschoorstenen  en de gemetselde oren geven de woning een nostalgische sfeer welke past in het dorpse beeld. Door het toepassen van de luiken wordt dit beeld versterkt. De entree is prominent aanwezig in de voorgevel door deze iets naar voren uit te bouwen en te voorzien van een kap. Door het toepassen van een verhoogde borstwering ontstaat er veel ruimte op de 1e verdieping.

December   2018

Een herenhuis met een breedte van 13 meter. Toch wordt er een speels karakter gecreëerd door ter plaatse van de entree een risaliet te realiseren met een goot welke boven de goot van het hoofdgebouw uitsteekt en in de topgevel een rond kozijn met een rollaag rondom het kozijn. De 2 schoorstenen met sierkappen benadrukken de symmetrische uitstraling van de woning. Ter plaatse van de linker zijgevel een riante erker wat voor extra ruimte in de woonkamer zorgt en vrij uitzicht over de tuin geeft. De entree valt extra op door een omlijsting rond de voordeur en een luifel met hardhouten kolommen.

November   2018

Deze vrijstaande woning wordt in de breedte op de kavel gebouwd. De voorgevel van het hoofdgebouw is volledig symmetrisch. De entree valt extra op door de luifel en de lijsten naast de voordeur. De kopgevels worden afgewerkt met een sierschoorsteen en zinken muurafdekkers. De goten, de carport, de luifel en de dakkapellen worden voorzien van een luxe neuslijst. Al deze details geven de woning een karakteristieke uitstraling.

Oktober   2018

De hoofdopzet van deze woning bestaat uit 2 bouwlagen en een zadelkap. Bijzonder aan deze woning is de uitbouw aan de voorgevel met de afwijkende goothoogte. Fraai detail is het kozijn op de verdieping in de uitbouw. De begane grond wordt uitgevoerd met donker metselwerk en de verdieping voorzien van keimwerk. Het onderscheid wordt benadrukt door een betonnen speklaag welke 4 cm uitsteekt. Glas tot op de grond geven de woning een moderne uitstraling.

September  2018

Een jaren 30 woning met een bijzonder element aan de voorgevel. De uitbouw steekt iets voorbij de voorgevel en wordt doorgetrokken tot op de zolder waar zich nog een ruime slaapkamer bevindt. Een mooi contrast zijn de verticale kozijnen in de uitbouw met de overwegend horizontale lijnen in het hoofdgebouw. Een riante gootoverstek geeft deze woning extra allure.

Augustus 2018

Ruimte is een van de kenmerken van deze 2 onder 1 kap woning.  Het hoofdgebouw is maar liefst 7 x 12m1. Door het toepassen van de steile kap is er op de zolderverdieping voldoende ruimte voor 2 ruime slaapkamers en een badkamer. De hoofdentree bevindt zich in de aanbouw waardoor er nog meer ruimte op de begane grond ontstaat.  De grote raampartij met een zinken kader geven de woning een eigentijdse uitstraling.

Juli 2018

Deze woning is afgeleid van ons type Marlewoude. De woning wordt in de breedte op de kavel geplaatst. De berging en het hoofdgebouw worden verbonden door een luifel. Er wordt gewerkt met contrasterende kleuren in de gevels. Het hoekkozijn en de donkere kozijnen zijn bepalend voor de moderne architectuur.

Juni 2018

Een 2 onder 1 kap in de overtreffende trap.  Door een gebogen kap toe te passen ontstaat er zeer veel ruimte op de 1e verdieping en op zolder. De kap in combinatie met de gemetselde schoorstenen en de horizontale raamverdeling zorgen voor een jaren 30 uitstraling. De entree valt extra in het oog door deze uit te bouwen. Leuk accent zijn de gemetselde rollagen in de gevels.

Mei  2018

In een dorpse omgeving gaan wij een woning realiseren waarbij deze goed opgaat in de omgeving, maar toch een eigentijdse uitstraling en veel inhoud heeft. Het kader om de glaspartij in de voorgevel geeft de glaspartij de uitstraling van een erker. De uitbouw ter plaatse van de rechter zijgevel wordt bekleed met zink. Door de vorm van de kap heeft deze woning geen schuine wanden op de 1e verdieping dus voldoende ruimte voor 3 slaapkamers, een apart toilet, een wasruimte en een grote badkamer. Op de zolderverdieping is nog voldoende ruimte voor 2 slaapkamers en een badkamer.

April 2018

In de regio Amsterdam zullen we dit herenhuis gaan realiseren. Met een knipoog is gekeken naar de typische herenhuizen aan de grachten van Amsterdam. Kenmerkend zijn hier de lichte speklagen en de blokken in de hanenkammen boven de kozijnen. De bovenzijde van de kap wordt afgewerkt met een elegante sierlijst welke ook wordt toegepast op de dakkapellen en de goten. De kozijnen hebben ramen die de uitstraling hebben van de authentieke schuiframen welke werden toegepast in deze woningen.

Maart 2018

Eenvoudige vormen typeren deze woning. Toch is deze woning in zijn eenvoud bijzonder. De houten bekleding in de topgevel, ter plaatse van het kozijn in de voorgevel en op de deuren van de berging geven het geheel een warme uitstraling. Een eigentijds karakter wordt gecreëerd door het kader om het voorgevelkozijn en de strak vormgegeven dakkapel.

Februari  2018

Horizontale lijnen zijn kenmerkend voor de jaren 30. In deze woning is dat duidelijk terug te vinden in de goten, de luifels en de kozijnen. Extra ruimte ontstaat door de kap van het hoofdgebouw over de berging door te laten lopen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor een extra badkamer bij de ouderlijke slaapkamer. Een opvallend element is de uitbouw aan de voorgevel. Bovendien zorgt dit element voor extra daglicht in de hal, op de overloop en op zolder.

Januari  2018

Een symmetrisch opgebouwde woning met een knipoog naar de Engelse architectuur. De zinken mastgoten zijn onopvallend en het metselwerk kenmerkt zich door leuke details zoals de gemetselde “oren” bij de dakkapellen. De dakkapellen worden vanuit de gevel omhoog gemetseld. Dit in tegenstelling tot de meeste dakkapellen die vanuit de kap komen. De kozijnen worden uitgevoerd met horizontale roeden op het glas. Ook de dakrand van de berging wordt minimalistisch afgewerkt met een zinken kraal aan de bovenzijde. Eenvoud kan dus wel bijzonder worden.

December  2017

Hoe creëer je een woning met veel ruimte op de 1e en 2e verdieping, maar met een goot op maximaal 3 meter? Dit kan met een gebogen kap. De wanden op de 1e verdieping zijn nagenoeg recht en door de kromming van de kap ontstaat er nog een enorme zolderruimte. De grote raampartij in de voorgevel met een zwart houten omlijsting geven de woning een geheel eigen karakter. De wit gekeimde gevels zorgen voor een sterk contrast met de omlijsting en geven de woning een zeer luxe uitstraling.

November  2017

Eenvoudig hoeft niet saai te zijn. Deze woning heeft een traditionele hoofdvorm met een zadeldak. Door een dakhelling van maar liefst 60 graden toe te passen ontstaat een stoere gevel. Het grote kozijn in de voorgevel wordt omkleed met een kader welke doorloopt in de zijgevel. Op deze wijze wordt een hoekkozijn gesuggereerd. Al het houtwerk wordt geschilderd in een donkere kleur en de voorgevel wordt voorzien van strak stucwerk om de eigentijdse uitstraling nog meer te benadrukken.

Oktober  2017

In Blaricum gaan we deze luxe villa realiseren. De woning komt in deze streek geheel tot zijn recht door het toepassen van een rieten kap in combinatie met wit gekeimde gevels en gepotdekselde delen in een donkere kleur. De kozijnen en ramen zullen ook in een donkere kleur worden uitgevoerd zodat deze een mooi contrast vormen bij de witte gevels. De entree ligt iets verdiept in de gevel door de 2 uitbouwen aan de voorgevel. De beide vooruitbouwen hebben een verhoogde borstwering waardoor een diversiteit in hoogtes ontstaat. De paneelluiken geven deze woning een exclusieve en landelijke uitstraling.

September  2017

Een woning met een klassieke uitstraling aangepast aan de wensen van de klant. De uitbouw ter plaatse van de entree en de 2 dakkapellen benadrukken de symmetrie van deze woning. De bijkeuken zorgt voor een doorgang van de woning naar de garage. Door het toepassen van een verhoogde borstwering wordt er veel ruimte op de verdieping gecreëerd waardoor er voldoende ruimte is voor 4 slaapkamers en een badkamer. Met recht een zeer riante gezinswoning met sfeer en oog voor details.

Augustus 2017

Een bijna koloniale woning in Almere. De voorgevel wordt gekenmerkt door een veranda welke wordt doorgetrokken om de zijgevel. Om de veranda goed tot zijn recht te laten komen wordt de woning hoger op de kavel gebouwd. In hoofdvorm een relatief eenvoudige woning met een compleet eigen, unieke uitstraling.

Juli 2017

Een 2 onder 1 kap woning gebouwd als authentieke stolpboerderij. De afmetingen zijn maar liefst 16 x 17m¹. De voorgevel is de pronkgevel en wordt uitgevoerd met een goot voorzien van een luxe neuslijst en klossen onder de goot. Boven de kozijnen worden hanenkammen gemetseld en op de voorgevel komt een risaliet welke de uitstraling van de stolpboerderij nog meer laat spreken en voor extra ruimte zorgt op de 1e verdieping. De bergingen hebben een slepend dak, aan de voorzijde afgewerkt met windveer en waterbord.

Juni 2017

Het unieke aan dit ontwerp van de maand is de asymmetrische kap. Om de woning strak af te werken is gekozen voor een zinken lijst en een verholen goot op de topgevels. Het hoekkozijn wordt benadrukt voor het kader rondom het kozijn. Rondom te voorgevel van de berging komt een identiek kader zodat de berging een eenheid vormt met de woning. Houten elementen in de gevels geven de woning een warme uitstraling.

Mei 2017

Het ontwerp van deze maand is een kangoeroewoning. De woning wordt ingericht voor dubbele bewoning en zal worden gebouwd in een Belgische architectuur. Een dikformaat baksteen, ranke zinken mastgoten en donkere kozijnen. Op de kozijnen wordt een hardstenen latei aangebracht welke typerend is voor deze architectuur. Rond de voordeur komen ornamenten in hardsteen. Om de entree extra aandacht te geven, zal deze verdiept worden gebouwd ten opzichte van de voorgevel. In de voorgevel komen maar liefst 4 x openslaande tuindeuren welke toegang geven tot de zeer grote voortuin.

April 2017

Een exclusieve villa nabij Zandvoort met een evenwichtig samenspel tussen landelijk wonen en moderne architectuur. Diverse oude details zorgen voor een verbinding met het verleden. Strakke lijnen, een moderne erker en de grote raampartij ter plaatse van de entree geven de woning een eigentijdse uitstraling. Het hoofdgebouw zal worden voorzien van een wit gekeimde steen en de aanbouw van een karakteristiek getrommelde gevelsteen in een rood genuanceerde kleur voor een authentieke uitstraling en een scherp contrast. Dit alles in combinatie met de subtiele knik in de kap maakt deze woning uniek.

Maart  2017

Tudorpark is een nieuwe woonwijk in Hoofddorp waar wij onze 2e woning in samenwerking met  ENZO architecten gaan realiseren.  De tudorstijl is een Engelse architectuur die zich onder andere kenmerkt door de versieringen in het metselwerk. De diverse rollagen boven de kozijnen, boven de trasraam en in de topgevels refereren naar deze stijl. De grote schoorsteen met een keramische pot ziet men ook terugkomen in deze architectuur. De linker aanbouw maakt de woning niet te massaal door de nok te verlagen ten opzichte van het hoofdgebouw en de gevels te voorzien van wit keimwerk.

Februari  2017

In het Noord Hollandse Sijbekarspel gaan we deze sfeervolle jaren 30 woning bouwen. Het hoofdgebouw is aan de voorgevel en aan de rechter zijgevel vergroot. Hierdoor ontstaat een levendige architectuur met mooie stijlkenmerken uit deze periode. Metselwerk in combinatie met houten gevelbekleding, horizontale roedes op de beglazing en riante bakgoten maken deze woning extra bijzonder.

Januari 2017

Een statig herenhuis geheel symmetrisch opgebouwd. In het midden van de woning de entree met een hardstenen omlijsting. Boven de kozijnen staand metselwerk in de vorm van “hanenkammen”. De aanbouw met plat dak wordt voorzien van gepotdekselde houten delen. Hierin bevindt zich de bijkeuken en dient bovendien als doorgang naar de geïsoleerde garage. Deze is ook voorzien van een schildkap met daarop een bergzolder.

Ontwerp van de maand december 2016

December 2016

Een woning in chaletstijl gaan we realiseren in Castricum. De 1e bouwlaag wordt uitgevoerd in metselwerk en de 2e bouwlaag wordt voorzien van gevelstucwerk. Beide lagen worden gescheiden door een gemetselde rollaag. De entreepartij wordt maar liefst 2m1 naar voren gebouwd en voorzien van een kap. Dit element geeft de voorgevel extra aanzien. Bovendien ontstaat hierdoor een royale hal en extra ruimte op de verdieping en zolder.  De traditioneel uitgevoerde kozijnen met roedes op het glas geven deze woning extra karakter.

Ontwerp van de maand november 2016

November 2016

Door het toepassen van een borstwering ontstaat een lage goot met veel ruimte op de 1e verdieping en op zolder. Op nagenoeg de gehele 1e verdieping is stahoogte. De zolder is bereikbaar via een vaste trap. Verder heeft de woning de uiterlijke kenmerken van de jaren 30. Horizontale roedes, riante gootoverstekken en een luifel boven de voordeur. De accenten in het metselwerk en de betonnen speklagen geven deze woning een bijzonder karakter.

Ontwerp van de maand oktober 2016

Oktober 2016

Het bestemmingsplan schrijft een goothoogte van maximaal 3 meter voor, maar de klant wil toch maximaal ruimte op de 1e verdieping en een grote zolder. Dit heeft geresulteerd in het ontwerp van de maand oktober. De geknikte kap in combinatie met de grote raampartijen en het hoekkozijn zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Een eigentijdse woning met een lage goot en maximale inhoud.

Ontwerp van de maand september 2016

September 2016

In het Noord Hollandse Bergen wordt deze kubistische woning gebouwd. De grote glaspartijen in de gevels zorgen voor zeer veel licht in de woning en maximaal contact met de buitenomgeving. De gevels worden deels voorzien van strak stucwerk en deels van een donkere steen. De kozijnen worden antraciet en zorgen voor een strak contrast met het stucwerk. Boven de voordeur bevindt zich een luifel welke rondom de woning loopt en ter plaatse van de achtergevel overgaat in een veranda.

Ontwerp van de maand augustus 2016

Augustus 2016

In Almere zullen we voor een opdrachtgever deze woning bouwen. De entree van de woning bevindt zich aan de voorzijde. Om de entree extra te benadrukken is gekozen voor uitgebouwd metselwerk met een driehoekige kapconstructie. Een luifel boven de voordeur maakt het geheel af. Een staande rollaag rondom de woning zorgt voor een mooie onderbreking in het metselwerk. De aanbouw is extra breed uitgevoerd. Deze ruimte wordt gebruikt voor een kantoor aan huis met ter plaatse van de voorgevel een eigen entree. Bezoeker hoeven hierdoor niet door de woning.

Ontwerp van de maand juli 2016

Juli 2016

In Blaricum gaan we deze bijzondere woning realiseren. De woning wordt uitgevoerd met een zogenaamde spitsboogkap, gedekt met riet. De woning krijgt uitlopende dak overstekken op de topgevels. De voorgevel is symmetrisch opgebouwd. De entree wordt extra benadrukt door de dubbele voordeuren, de grote glaspartij en de gemetselde penanten naast de entree. De topgevels en de berging worden aan de buitenzijde uitgevoerd met gepotdekelde houten delen. De gevels worden voorzien van wit keimwerk en de kozijnen krijgen een donkere kleur.

Ontwerp van de maand juni 2016

Juni 2016

In ’t Gooi gaan we een woning bouwen met typisch “Gooische” kenmerken. De rieten kap met diverse hoogtes geven de woning deze uitstraling. Verder wordt een deel van de 1e verdieping en de berging aan de buitenzijde bekleed met gepotdekselde delen met daaronder een gemetselde rollaag.  Een fraai accent is het ronde raam in de topgevel met daaronder een hardstenen druipblok. Alle draaiende delen en roedes worden antraciet. Dit geeft de woning een klassieke maar toch eigentijdse uitstraling.

Ontwerp van de maand mei 2016

Mei 2016

In Oostzaan gaan we deze woning realiseren. De opdrachtgever had als wens een “Herenhuis” te laten bouwen. In verband met het beeldkwaliteitsplan van de gemeente hebben we de woning aangepast met een “Zaanse” uitstraling. De topgevels en de uitbouw aan de voorzijde bij de entree worden voorzien van een houten gevelbekleding. De uitbouw aan de voorzijde wordt in de nok afgewerkt met windveren en een klassieke makelaar. Omdat deze woning aan het water wordt gebouwd is deze dwars op de kavel geplaatst. Zo is er zowel vanuit de keuken, als vanuit de woonkamer, zicht over de tuin en het water. De erker aan de rechter zijgevel zorgt voor extra lichtinval en ruimte. In de woning is voldoende ruimte voor 6 riante slaapkamers en 2 badkamers.

Ontwerp van de maand april 2016

April 2016

In Almere gaan we deze prachtige en grote woning realiseren. Aan de voorgevel wordt een riante veranda toegepast met daarop een dakterras met balustrade. Hierdoor krijgt de woning een bijzondere imposante uitstraling. Aan de voorzijde zitten maar liefst 5 stuks dubbele tuindeuren, alsmede 2 voordeuren. De woning heeft ruimte voor 7 slaapkamers en 3 badkamers. De schoorstenen op de hoeken en de drie dakkapellen op de zolder geven de woning nog meer uitstraling.

Maart 2016

Wij gaan voor een gepensioneerde opdrachtgever deze woning realiseren.  Het vloeroppervlak van de begane grond is maar liefst 220 m². Alle woonfuncties zijn op de begane grond gesitueerd.  Aan de voorgevel bevindt zich een elektrisch te openen garagedeur waardoor de auto direct in de garage kan worden geparkeerd. Op de begane grond bevinden zich een zeer royale woonkamer met eetkeuken, een bijkeuken, een werkkamer, een ruime slaapkamer met badkamer en een inpandige garage.  Door het enorme vloeroppervlak is er op de 1e verdieping ook nog voldoende ruimte voor 4 slaapkamers en een badkamer. Een grote vide in de hal met veel glas in de voorgevel maken de entree tot het visitekaartje van deze woning. Onderhoudsvrije gevelbekleding op de topgevel en op de erker aan de zijgevel zorgen voor een scherp contrast met het gevelmetselwerk.

Ontwerp van de maand februari 2016

Februari 2016

In een dorps en landelijk gebied gaan wij voor een  opdrachtgever deze woning realiseren. Het oude huisje wordt gesloopt en de nieuw te bouwen woning heeft de kenmerken van de te slopen woning maar wordt gebouwd in een eigentijdse stijl. De hoofdvorm van een relatief smalle woning met een steile kap en een makelaar in de topgevel respecteert de omgeving. De lange kozijnen in de voorgevel in combinatie met het Franse balkon geven de woning een geheel eigen en hedendaagse uitstraling.  Achter de woning bevindt zich een vergunningsvrije uitbouw met grote raampartijen welke een geweldig uitzicht geeft op het open landschap.

Ontwerp van de maand januari 2016

Januari 2016

In plan Binnenduin te Beverwijk realiseren wij voor een opdrachtgever deze modern vormgegeven woning. Het dakoverstek op de kopgevels is in de nok groter dan ter plaatse van de goot. Dit geeft de woning een bijzondere uitstraling. Dit detail wordt ook toegepast op de uitbouw ter plaatse van de entree. De kap wordt gedekt met een strakke, platte pan. De gevels worden wit gekeimd met als bijzonder element het 10 cm uitstekende metselwerk aan de voorgevel in een donkere steen en de kozijnen in de kleur antraciet.

December 2015

In samenwerking met ontwerpbureau Veldhoven en partners gaan wij dit strak vormgegeven herenhuis realiseren. Het grote gootoverstek,  de horizontale banden in het metselwerk en de horizontale roeden in de kozijnen geven de woning een jaren 30 uitstraling. Door het toepassen van een vlakke dakpan wordt de woning toch eigentijds.  De voorgevel heeft enkele bijzondere details.  Een deel van de voorgevel ligt iets naar achteren. De gevel wordt bijzonder levendig door dit te combineren met een erker. Een mooi opvallend detail is de gemetselde schoorsteen.

November 2015

Een eenvoudige hoofdvorm met een geheel eigen karakter. Dat maakt deze woning uniek. Een ideale woning voor mensen die waarde hechten aan veel leefruimte. Door de rechte gevels met riante zolder is het mogelijk om 6 slaapkamers en 2 badkamers te realiseren.  De entreepartij wordt benadrukt door iets uitstekend donker metselwerk. Dit metselwerk loopt door in de trasraam.  De grote glaspartij boven de voordeur zorgt voor zeer veel lichtinval. Op de 1e verdieping zit achter deze riante glaspartij een vide. Bij binnenkomst geeft dit een  enorm ruimte gevoel.

Oktober 2015

In Hoofddorp gaan we in samenwerking met  ENZO architecten deze karakteristieke woning in de zogenaamde Tudorstijl realiseren.  De verschillende afmetingen van de ramen en de diverse sprongen in de gevels  geven de woning een speels karakter.  Met metselwerk details (kenmerkend voor de Tudorstijl) krijgt de woning veel bijzondere elementen. Zo wordt  de trasraam hoger gemetseld en afgewerkt met een rollaag.  Bij de dakrand wordt vervolgens uitkragend metselwerk toegepast waarop de tegelpannen in de specie op aangebracht worden. De 2 grote schoorstenen voorzien van een “Chimneypot” maken deze woning compleet.

Oudesluis1213

September 2015

In een landelijke omgeving zal deze stolpboerderij worden gebouwd. Het bijzondere aan deze stolpboerderij is dat het uiterlijk de uitstraling heeft van een vrijstaande woning, maar dat het een twee onder één kap betreft. De karakteristieke klokgevel en de geprofileerde goten doen oude tijden herleven. Door de steile kap is er op de verdieping ruimte voor 3 slaapkamers en een badkamer en is er een vaste trap naar de zolderverdieping.

Augustus 2015

Deze notariswoning wordt gerealiseerd te Andijk. De gevel is geheel symmetrisch opgebouwd. Extra allure aan deze woning is een fraai vormgegeven gestucte entreepartij. Een authentieke voordeur met zijlichten en daarboven een enorme raampartij waarachter zich een grote vide bevindt zorgen voor veel licht in de hal en op de overloop. Het metselwerk en de goten op de hoeken van de woning worden iets uitgebouwd om de symmetrie te benadrukken.

Juli 2015

Een woning met een eenvoudige hoofdvorm maar met specifieke accenten welke de woning bijzonder maken. Er is hier gekozen voor veel licht in de woning met glas tot aan de vloer. De strakke uitbouwen ter plaatse van de zijgevels worden bekleed met red Cedar. Deze zorgen voor een scherp contrast met het donkere metselwerk. De witte windveren en goten met een verholen goot benadrukken het begin van de kap en de beëindiging van het metselwerk.

Juni 2015

Een vrijstaande woning in Hilversum welke aansluit bij de architectuur uit deze omgeving. Oude kenmerken herleven, maar dan met een eigentijdse uitstraling. De woning wordt uitgevoerd met zeer riant overstekende dakgoten. Halverwege de gevels zit een hardstenen speklaag welke doorloopt op het balkon boven de erker. In de hal bevindt zich een vide van begane grond tot de zolder. De grote glaspartij zorgt voor een geweldige lichtinval. Boven de entree hangt een luifel met daaronder een gemetselde bloembak. De grote schoorsteen met hardstenen afdekkers aan de bovenzijde maken deze woning compleet.

1182voorgevel

Mei 2015

Deze vrijstaande woning heeft een zeer herkenbare hoofdopzet en een eigentijdse uitstraling met duidelijke contrasten. De topgevels en de aanbouwen worden bekleed met gepotdekselde houten delen in een donkere kleur. De stenen gevels worden voorzien van wit stucwerk. De kozijnen in de kleur antraciet zorgen voor een duidelijk contrast met de gestucte gevels. Mooi detail is het donkere metselwerk om de raampartij in de voorgevel. Door toepassing van een verhoogde borstwering is er op de 1e verdieping ruimte voor 5 slaapkamers en 2 badkamers. Op de zolder kunnen nog eens 2 slaapkamers worden gerealiseerd.

April 2015

In Krommenie gaan wij deze woning realiseren. De hoofdopzet van de woning is authentiek met klassieke elementen, maar heeft toch een eigentijdse uitstraling. De voorgevel is geheel symmetrisch opgebouwd. Deze symmetrie wordt versterkt door de gemetselde schoorstenen. De entreepartij is nadrukkelijk aanwezig.  Deze wordt deels bekleed met hout en springt iets naar voren ten opzichte van de voorgevel. Een fraai accent zijn de hardstenen raamdorpels met boven de kozijnen een hardstenen  spekband.  Achter de 12 m¹ brede voorgevel, welke past in een dorps karakter, schuilt een woning van maar liefst 15 m¹ diep.

1186 voorgevel

Maart 2015

In Almere gaan wij deze klassieke woning realiseren. De voorgevel is geheel symmetrisch opgebouwd. De entreepartij en de beide hoeken springen iets naar voren ten opzichte van de voorgevel. De entree bestaat uit een dubbele voordeur met daarboven een luifel en dubbele deuren met een Frans balkon. Een fraai accent is het ronde kozijn in de entreepartij. De kap heeft aan de bovenkant een plat dak zodat er op zolder nog voldoende ruimte is voor 3 slaapkamers en een badkamer. De woning wordt aan de buitenzijde afgewerkt met fraaie geprofileerde goten, hardstenen raamdorpels en roedes op de beglazing.

Februari 2015

Een moderne villa met prachtige accenten. Het donkere metselwerk zorgt voor een strak contrast met de wit gekeimde gevels. De entreepartij is prominent aanwezig doordat deze als een vierkant blok uit de woning komt. Het blok rust op een kolom zodat er een overdekte entree wordt gecreëerd. In de woning bevindt zich achter dit blok een ruime hal met grote vide. Klassieke elementen zoals de gemetselde schoorstenen met zinken muurafdekkers en de met zink beklede dakkapellen geven de woning een bijzondere uitstraling.

Januari 2015

Een statige villa in een klassieke stijl. De wit gekeimde gevels geven de woning een unieke uitstraling. Mooi afgewerkte details zoals de goten met daaronder een frieslijst, een in het oog springende schoorsteen, een rond topgevelkozijn in de voorgevel etc. De serre aan de zijgevel zorgt voor extra ruimte en licht. Door de platte kapconstructie aan de bovenzijde in combinatie met de steile kap ontstaat er nog een enorme zolderverdieping met ruimte voor 3 slaapkamers en een badkamer.

December 2014

Een villa met een jaren 20-30 uitstraling, een enorme inhoud maar toch met sfeer. De doorlopende kappen geven de woning een speels karakter. De donker houten delen in de topgevel geven een mooi contrast met het metselwerk. De markante schoorsteen benadrukt de jaren 30 stijl. In de woning bevinden zich maar liefst 6 slaapkamers. Op de begane grond is ruimte voor een grote leefkeuken en woonkamer, een enorme halpartij met vide en een zeer ruime inpandige garage.

November 2014

Groot in de overtreffende trap. Omdat de woning aan een dijk tegen het IJsselmeer wordt gebouw is er voor gekozen om het woongedeelte  op de 1e verdieping te situeren. Hierdoor kijkt men vanuit de woonkamer en keuken over het meer. Het hoofdgebouw heeft hoge plafonds waardoor er ook hoge kozijnen kunnen worden toegepast. Let ook op de uitgebouwde hoeken, de “hanenkammen” boven de kozijnen en de schoorstenen. Dit soort details geven deze woning de authentieke uitstraling. Het hoofdgebouw is symmetrisch opgebouwd met naast het hoofdgebouw een royale berging. De berging is bereikbaar vanuit de woning via een sluis met plat dak. Hierdoor blijft het tussenstuk duidelijk ondergeschikt aan de 2 enorme bouwvolumes.

Ontwep van de maand oktober

Oktober 2014

Dit statige herenhuis wordt gebouwd in de vorm van een 2 onder 1 kap woning.  Door de recht opgetrokken gevels en de steile kap ontstaat er een woning met ruimte voor maar liefst 5 slaapkamers. En dat in een 2 onder 1 kap.  De entreepartij is uitpandig gesitueerd waardoor er een enorme ruimte op de begane grond wordt gecreëerd. Aan de voorzijde van de woning de woonkamer en aan de tuinzijde een prachtig ruime leefkeuken. Een ideale woning voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte.

September 2014

Een eigentijds vormgegeven woning met bijzondere details. Het hoofdgebouw is symmetrisch opgebouwd. De entreepartij met dubbele voordeur en aan de buitenzijde bekleed met red-cedar accentueren de entree. De grote glaspartij zorgt voor enorm veel lichtinval in de hal en op de overloop. De bijzondere kapvorm in combinatie met een stalen dak in plaats van pannen maken deze woning uniek in zijn soort. De gevels worden uitgevoerd in donker metselwerk en de beide kopgevels worden voorzien van wit stucwerk. De veranda met daarboven een balkon vormt een geheel met de entreepartij. Met recht: een unieke woning met pure passie!

Augustus 2014

In de basis een strak vormgegeven woning , maar door de keuzes van kozijnen en details zeer sfeervol. De erker aan de voorzijde, een luifel boven de voordeur, de gemetselde schoorsteen en de grote overstekende goten geven de woning een uitstraling die past bij de jaren 30. Een bewuste keuze van de opdrachtgever om te kiezen voor een dergelijke hoofdvorm om maximaal gebruik te maken van de functionele ruimtes in de woning. Grote slaapkamers met rechte wanden en een enorme zolder maken van dit ontwerp de ideale gezinswoning.

Juli 2014

Een woning die aan alle hedendaagse eisen voldoet maar de sfeer van een authentiek herenhuis heeft. De gevels worden voorzien van stucwerk in blokmotief wat de sfeer benadrukt. De dubbele voordeuren met luifel en daarboven dubbele deuren met een frans balkon maken de entree bijzonder fraai. De uitgebouwde hoeken welke doorgetrokken worden in de dakgoot maken dit statige herenhuis uniek.

Juni 2014

Dit klassieke herenhuis gaan we voor één van onze opdrachtgevers realiseren in Amsterdam. Geheel symmetrisch opgebouwd met fraaie accenten. De uitgebouwde hoeken en de entreepartij worden voorzien van stucwerk zodat er een mooi contrast ontstaat met de gemetselde gevels. De entreepartij krijgt een extra accent door de goot iets te verhogen ten opzichte van het hoofdgebouw. De schoorstenen op de nok benadrukken de symmetrie.

Mei 2014

In Rijsenhout gaan we deze unieke woning bouwen. De gevels worden voorzien van stucwerk. De spitsboogkap geeft de woning een eigentijdse uitstraling. De kelder geeft toegang tot de tuin, met op de kelder een terras met veranda.

April 2014

Voor de familie van Leeuwen gaan wij deze woning bouwen in Sassenheim. De woning is afgeleid van ons woningtype Groetwoude, het is een zeer ruime woning met veel details die de woning zeer bijzonder maakt.

Maart 2014

Deze woning wordt door ons in Aerdenhout gebouwd. Geheel in Tudorstijl. Kenmerkend voor deze stijl is de markante schoorsteen, houten balklagen op de gevels met daartussen stucwerk en een grote diversiteit in kappen.

Februari 2014

Een strak vormgegeven villa in de duinen. Om uitzicht op zee te creëren is het woongedeelte op de verdieping gesitueerd. De slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Een mooi contrast zijn de gestucte gevels in combinatie met de door gemetselde voorgevel in donkere steen.

Januari 2014

Deze riante woning bestaat uit 2 hoofdvolumes met lessenaars dak , gekoppeld door een verbindingsdeel voorzien van een plat dak. In het tussenstuk bevindt zich de hal en het trappenhuis met riante vide. De grote glaspartij zorgt voor een prachtige lichte entree. In de linker vleugel is de keuken en berging gesitueerd. In het rechter deel bevindt zich een zeer royale woonkamer met zicht op de tuin.