Onze keurmerken

Onze keurmerken

Lid van Woningborg

Doordat wij aangesloten zijn bij Woningborg kunnen wij u woningborg garantie verlenen. Zo weet u zeker dat u met een financieel sterke partner bouwt en zijn uw financiële risico’s gedekt.

Erkend leerbedrijf

Bij een erkend leerbedrijf leren jongeren, die een mbo-opleiding in de bouw of infra volgen, het vak in de praktijk. Zo zorgen wij er mede voor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn.

Graydon Award voor financieel gezond bedrijf. 

Bouwbedrijf Desaunois is door Graydon onderscheiden met de Graydon Award voor financieel gezond bedrijf. Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiën echt op orde en voldoen aan de strenge voorwaarden van Graydon om zich ‘financieel gezond’ te kunnen noemen. Om in aanmerking te komen voor de award moet een organisatie een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Het oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie is afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Aangesloten bij Bouwend Nederland

Bouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouw- en infrabedrijven. We werken aan een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Dit doen we met behulp van drie kerntaken: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice.

Groen denken’ is ook een onderdeel in ons bouwproces

Naast het bouwen van de woningen, zijn wij ook bewust bezig met het bouwafval. Het bouwafval wordt op de bouwplaats gescheiden. De afval stroom van puin wordt 100% hergebruikt en van het bouw- en sloopafval 78%.

Al onze woningen voldoen minimaal aan energielabel A++

Door onze geavanceerde manier van bouwen voldoen de woningen minimaal aan energielabel A++. Dit betekent voor onze opdrachtgevers een zeer comfortabele woning met een laag energieverbruik.