Oosterwold te Almere

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Oosterwold te Almere

De wijk Oosterwold te Almere.

Oosterwold – Landschap van initiatieven.

Oosterwold is een groen, agrarisch gebied tussen Almere en Zeewolde. Stap voor stap wordt het gebied ingericht voor wonen, werken en recreëren. Dat doen de Oosterwolders zelf, alleen of met anderen. En zoveel mogelijk duurzaam, ecologisch en zelfvoorzienend. Ze bouwen niet alleen zelf hun huis, bedrijf of voorziening, ze gaan ook zelf over de wegen, waterhuishouding en openbare ruimte.

Daar is alle ruimte voor, want op de meeste kavels in Oosterwold is plek voor maximaal 12,5% bebouwing en minimaal 50% stadslandbouw, 7% publiek groen en 2% water. Hoe Oosterwold er precies uit komt te zien bepalen de Oosterwolders zelf. Ze kiezen zelf hun plek en de grootte van de kavel. Maar Oosterwolders bepalen niet alleen de eigen woning, maar gaan ook over wegen en paden, groen, water en de openbare ruimte. Echter, dat moeten ze allemaal zelf realiseren. Alleen of met anderen. Je vindt hier de ultieme vorm van doe-het-zelf-gebiedsontwikkeling. Inititiatiefnemers in Oosterwold zoeken alles zelf uit en regelen vervolgens alles zelf wat nodig is.

Hoe Oosterwold er in de toekomst uitziet, weet dan ook nog niemand. Dat wordt bepaald door het eigen initiatief. Misschien wel van jou. Want Oosterwold is voor iedereen. Doe mee, en maak Oosterwold!

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Oosterwold te Almere.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Oosterwold te Almere.

Met Desaunois bouwen in de wijk Oosterwold te Almere. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Oosterwold te Almere moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Oosterwold te Almere, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen woning op Oosterwold te Almere, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Oosterwold te Almere bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Oosterwold te Almere, neem dan gerust een kijkje bij Homeruskwartier te Almere of Vogelhorst te Almere.