Overgooi Almere

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Overgooi Almere

De wijk Overgooi Almere.

In het verlengde van het Gooi ligt Overgooi. Een bijzonder woongebied aan het Gooimeer in een groen polderlandschap met brede lanen, rustige woonstraten, statige bomen en royale kavels van 1.500 – 5000 m2. Alle beschikbare kavels hebben een unieke ligging in het gebied. Hier kunt u in alle vrijheid uw eigen woon- en leefomgeving creëren.

Overgooi is de parel van Almere. Omringd door groen en natuur in allerlei vormen, wordt een ultieme vrijheid van bouwen en wonen geboden. Om de huizen een passend decor te bieden, heeft de gemeente Almere in samenwerking met Jan des Bouvrie een stedenbouwkundig plan ontwikkeld voor Overgooi. U komt te wonen in een omgeving met de uitstraling van een modern landgoed met grote vrijstaande villa’s. Allemaal onder architectuur gebouwd.

Wonen in Overgooi is wonen in stijl. Lange lanen met hoge bomen en rustieke beukenhagen. Sfeervolle bruggen over de grote waterpartij en verbindende watergangen. Brede wandelpaden, geïnspireerd op internationale landgoederen. Overgooi is een stijlvolle plek om te wonen. De gemeente ontwikkelde samen met Jan des Bouvrie een bijzonder stedenbouwkundig plan. Een raamwerk dat door de toekomstige bewoners zelf zal worden ingevuld.

Internationale parken zoals in Versailles zijn herkenbaar en hebben een eigen uitstraling. Deze gedachte vormde het uitgangspunt bij het ontwerpen van Overgooi. Overgooi spreekt al uw zintuigen aan. Overal komt zichtbaar groen en u woont vlak bij het water. Er komen prachtige wandelpaden die de oever een parkachtige uitstraling geven. Hier kunt u heerlijk langs het water slenteren. Kleine eilanden, karakteristieke bruggen en het ruisende riet in het water, zorgen voor een mooie omgeving en een bijzondere woonervaring. Hier wordt wonen een beleving.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Overgooi Almere.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Overgooi Almere.

Met Desaunois bouwen in de wijk Overgooi Almere. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Overgooi Almere moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Overgooi Almere, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Overgooi Almere, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Overgooi Almere bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Overgooi Almere, neem dan gerust een kijkje bij Parkkwartier Zuid Zeewolde of Nobelhorst Almere.

Overgooi Almere Desaunois