Parkkwartier Zuid Zeewolde

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Parkkwartier Zuid Zeewolde

De wijk Parkkwartier Zuid Zeewolde.

De Flevopolder is een uniek stuk van Nederland. Alles wat ons land in de ogen van buitenlanders zo bijzonder maakt – het water, het groen, het weidse land en de vlakke horizon – het is hier allemaal in grote overmaat aanwezig. Groen, weidsheid en water brengen een mens tot rust en in balans. Geven ruimte om adem te halen. Daarom is de polder bij uitstek een gebied om te wonen, te werken en te recreëren. In die weidse en rustgevende Flevopolder ligt Zeewolde. Een fraai dorp aan het Wolderwijd. Omgeven door water, weilanden en bos (het grootste loofbos van Nederland!). Het is precies die afwisseling in het landschap die Zeewolde zo aantrekkelijk maakt als woonplek. Met prima voorzieningen en ongekende recreatiemogelijkheden. Uitstekend bereikbaar en toch ver weg van de files en verkeerslawaai.

Zeewolde is actief en toekomstgericht, biedt ruimte en een zee van mogelijkheden. Het dorp is gebouwd op de groei, heeft uitstekende voorzieningen voor jong en oud, uitgebreide sportfaciliteiten, een zwembad, een aantrekkelijk winkelaanbod en prima scholen. Ook voor toekomstgerichte bedrijven is Zeewolde een aantrekkelijke vestigingsplaats: centraal gelegen, goed bereikbaar en met een zee van ruimte.

Parkkwartier-Zuid, dorp in het groen
Parkkwartier-Zuid is het meest zuidelijke deel van de wijk Parkkwartier. Dit deel van de wijk grenst over een grote lengte aan de Groene Wig, de blijvend groene ruimte tussen Polderwijk en de rest van Zeewolde. Het groen is op verschillende plaatsen doorgetrokken tot tussen de woningen, als een moderne variant op de oude brinkdorpen. Een fraaie singel loopt diagonaal door de buurt, geflankeerd door een kronkelend wandelpad. Langs het pad zijn bankjes geplaatst en speelplekken aangelegd.

De woningen in Parkkwartier Zuid zijn zeer verschillend, maar hebben ook veel gemeen. Ze zijn consequent gegroepeerd rond open ruimtes en bericht op het water en het groen. Auto’s hebben een bescheiden plaats in het straatbeeld. Parkeerplaatsen zijn er genoeg, maar ze zijn grotendeels aan het zicht onttrokken. Parkeren kan op eigen grond of op aparte parkeerplekken. In de buurt is alleen bestemmingsverkeer.

Mooie mix; Parkkwartier-Zuid is een wijk voor verschillende doelgroepen. Jong, oud, huishoudens met en zonder kinderen, hogere en lagere inkomensgroepen, huiseigenaren en woninghuurders… in Parkkwartier-Zuid wonen ze allemaal bij elkaar in de straat.

Dorpse identiteit; Gekromde straten met veel groen, een singel als verbindend element, een pad langs het water waar kinderen veilig kunnen spelen en waar mensen elkaar ontmoeten… Parkkwartier-Zuid wordt een intieme woonbuurt met een onmiskenbaar dorpse identiteit.

Toekomstvast; Bij de bouw van Parkkwartier-Zuid is duurzaam materiaalgebruik de norm. De buurt geeft voetgangers en fietsers de ruimte. Zongerichte verkaveling, energiezuinige installaties, uitstekende isolatie, waterbesparende maatregelen… Parkkwartier-Zuid is klaar voor een duurzame toekomst.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Parkkwartier Zuid Zeewolde.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning.

Samen bouwen in de wijk Parkkwartier Zuid Zeewolde.

Met Desaunois bouwen in de wijk Parkkwartier Zuid Zeewolde. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Een woning in de wijk Parkkwartier Zuid Zeewolde moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Parkkwartier Zuid Zeewolde, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Parkkwartier Zuid Zeewolde, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Parkkwartier Zuid Zeewolde bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Parkkwartier Zuid te Zeewolde, neem dan gerust een kijkje bij De Gilden te Dronten of Warande te Lelystad.

Parkkwartier Zuid Zeewolde Desaunois