Plantage de Sniep Diemen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Plantage de Sniep Diemen

De wijk Plantage de Sniep Diemen.

Diemen is een gemeente met ruim 25.000 inwoners. Een gewone gemeente op een buitengewone locatie: Diemen wordt omsloten door de metropool Amsterdam, bossen en polders. Dat maakt Diemen bijzonder: enerzijds het dorpse gevoel, de sterke binding van de bewoners. Een dorp met een rijk verenigingsleven, een plek waar je zo ‘buiten’ bent. Relaxte rust nabij de reuring. Anderzijds het prettige voorzieningenniveau van Diemen: goede winkels en restaurants, twee stations, aansluiting op tram en metro en vlakbij belangrijke snelwegen.

Amsterdam, een paar minuten verderop.

Naast de rust van Diemen staat een bruisende tegenhanger: Amsterdam. Diemen is onlosmakelijk verbonden met deze metropool. De theaters, warenhuizen en terrasjes liggen op een paar minuten van Plantage De Sniep. Heerlijk lunchen met vriendinnen of een avondje uit? De tram stopt voor de deur en met de fiets is het centrum ook niet ver.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Plantage de Sniep Diemen.

Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf.

Samen bouwen in de wijk Plantage de Sniep Diemen.

Samen een mooie woning bouwen in de wijk Plantage de Sniep Diemen, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Plantage de Sniep Diemen. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Plantage de Sniep Diemen moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven.

Uw eigen woning in Plantage de Sniep Diemen, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Plantage de Sniep Diemen bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Plantage de Sniep, neem dan gerust een kijkje bij Rieteiland Oost Amsterdam of Droomzone Driemond Amsterdam ZuidOost.

Plantage de Sniep Diemen Desaunois