Reigersborg Hoogkarspel

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Reigersborg Hoogkarspel

De wijk Reigersborg Hoogkarspel.

Reigersborg Hoogkarspel

In Westfriesland is het goed toeven. De streek staat bekend om haar uitstekende woonklimaat. Hier vindt u rust en ruimte, hetgeen zich vertaalt in ruim opgezette woonwijken in de dorpen en steden. Een goed voorbeeld daarvan is de nieuwe wijk Reigersborg in Hoogkarspel. Een moderne wijk, waar het goed thuiskomen is. Ontdek zelf wat Reigersborg u te bieden heeft. Neem vooral de moeite om een bezoek te brengen aan deze wijk in ontwikkeling. Inmiddels zijn er al ruim 400 woningen gebouwd. Maar er zullen er in de komende jaren nog zo’n 500 volgen…….. Woonkansen genoeg, dus!

Altijd al uw eigen bouwkavel in Hoogkarspel willen hebben voor het bouwen van een eigen woning? Dan is dit een unieke kans.

In Hoogkarspel wordt ten oosten van de Tolweg het plan Reigersborg Noord 3 ontwikkeld. Het plan biedt een duurzame en prettige leefomgeving met een gevarieerd woningaanbod. Belangrijke pluspunten zijn de aanleg van recreatieve voorzieningen, speelgelegenheid, veel groen en een waterstrook met ecologische oevers. Kortom een wijk waar het fijn wonen is voor iedereen van jong tot oud!

Het plan biedt ruimte voor ongeveer 245 woningen die in fasen worden gebouwd. In de eerste fase van het plan is in de noordoosthoek een strook grond beschikbaar voor de bouw van vrijstaande woningen.

Met de start van Noord brengen we de wijk Reigersborg weer een stap verder. Waar het landschapsthema in Zuid nog water was, gaan we hier over op groen. Tel daar de aantrekkelijke wijkindeling, onderscheidende architectuur en de vele bouwopties bij op, en u ziet waarom fase 3 unieke woonkansen biedt!  Veel hagen en bomen bepalen het groene karakter van de wijk. Meest opvallend is de groene long in het hart van de wijk. Dit is een langgerekte recreatiestrook, gecreëerd met brede ecologische oevers aan weerskanten van de huidige sloot.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Reigersborg Hoogkarspel.

Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Reigersborg Hoogkarspel.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Reigersborg Hoogkarspel. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Reigersborg Hoogkarspel moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Reigersborg Hoogkarspel, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in de wijk Reigersborg Hoogkarspel, een droom voor velen.

Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Reigersborg Hoogkarspel bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Reigersborg te Hoogkarspel, neem dan gerust een kijkje bij Mantelhof te Andijk of Bangert & Oosterpolder te Zwaag.

Reigersborg Hoogkarspel