Reigersborg Zuid V te Hoogkarspel

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Reigersborg Zuid V te Hoogkarspel

De wijk Reigersborg Zuid V te Hoogkarspel.

Prachtig wonen in het groen.

Duurzaam, groen en waterrijk. Dat typeert een nieuwe woonwijk in Hoogkarspel, Reigersborg Zuid V. Een sfeervolle wijk met volop rust en ruimte. Door de prettige leefomgeving en de variatie in woningen is het er voor alle generaties fijn wonen.

Waar komt deze nieuwe wijk? U vindt Reigersborg Zuid V straks ten zuiden van de Streekweg, tussen de N307 en Reigersborg Zuid IV. In een periode van ongeveer drie jaar verrijzen hier zo’n 128 woningen én een prachtig bospark, met  ruimte voor wandelen, spelen, natuurbeleving en recreëren. Bijzonder voor Reigersborg Zuid V zijn de ruime bouwkavels, mooi gelegen aan vaarwater en groen. In het bospark komen drie grote ‘boskavels’, die ruimte bieden aan royale woningen met landelijke allure en een kwalitatief bovengemiddelde architectuur. De wijk is goed te bereiken. En op korte afstand vindt u scholen, kinderopvang, een winkelcentrum, sport- en speelvoorzieningen en het station.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Reigersborg Zuid V te Hoogkarspel.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Reigersborg Zuid V te Hoogkarspel

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Reigersborg Zuid V te Hoogkarspel. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Reigersborg Zuid V te Hoogkarspel moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Reigersborg Zuid V te Hoogkarspel, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Reigersborg Zuid V te Hoogkarspel, een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Reigersborg Zuid V te Hoogkarspel bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.