Reinderseiland te Heerhugowaard

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Reinderseiland te Heerhugowaard

De wijk Reinderseiland te Heerhugowaard.

Midden in het Noord-Hollandse landschap

Heerhugowaard ligt middenin het Noord-Hollandse landschap, dat zijn bestaan vooral dankt aan droogmakerijen van Leeghwater en zo typisch Hollands is. Met polders en dijken, molens en boerderijen, weilanden en wateren, koeien en kassen. Wie de stadse dynamiek zoekt, zit hier eveneens goed. Heerhugowaard is strategisch gelegen tussen Alkmaar, Hoorn en Schagen. Steden die bekend staan om hun charme, cultuur en levendige centra. Met gezellige winkelstraten, mooie historische panden, theaters en restaurants, sportcentra en (jacht)havens.

Duurzaam wonen met tuin

Reinderseiland is de ideale plek om met je gezin te wonen. Het wordt een gezellige wijk, mooi aangekleed met bomen, hagen rondom parkeerplekken en speelruimte voor kinderen. Alle woningen worden gasloos uitgevoerd met een EPC van 0,4.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Reinderseiland te Heerhugowaard.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Reinderseiland te Heerhugowaard

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Reinderseiland te Heerhugowaard. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Reinderseiland te Heerhugowaard moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Reinderseiland te Heerhugowaard, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Reinderseiland te Heerhugowaard, een droom voor velen

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Reinderseiland te Heerhugowaard bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.