Rietland te Heerhugowaard

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Rietland te Heerhugowaard

De wijk Rietland te Heerhugowaard.

Heerlijk buiten wonen in Rietland

De verkoop en bouw van de woningen en kavels in Rietland is in volle gang. Rietland is het 3e deel van de nieuwe woonwijk Broekhorn, tuseen Heerhugowaard en Broek op Langedijk. In Rietland kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. De huizen liggen op ruime kavels, grenzend aan de ecozone, een prachtige plasdraslandschap met riet en waterplanten.

Luxe wonen in Rietland

In Rietland woon je echt buiten. In totaal komen er circa 350 woningen in het gebied, verdeeld over 18 ‘velden’. Het gaat om woningen in het hogere segment, zoals luxe tweekappers en vrijstaande woningen op ruime kavels, maar ook rij- en hoekwoningen en semi-bungalows. Ook worden er vrije kavels aangeboden voor zelfbebouwing. Rietland is dé plek om je eigen vrijstaande huis te bouwen op één van de kavels in het groen.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Rietland te Heerhugowaard.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Rietland te Heerhugowaard.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Rietland te Heerhugowaard. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Rietland te Heerhugowaard moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Rietland te Heerhugowaard, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Rietland te Heerhugowaard, een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Rietland te Heerhugowaard bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.