Route 1066 Amsterdam

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Route 1066 Amsterdam

De wijk Route 1066 Amsterdam.

De vele vrijheden van een vrije kavel

Wonen aan het water, in een vrijstaand huis of een twee-onder-een-kapwoning. Omringd door veel groen. In een huis dat helemaal gebouwd is naar uw eigen wensen en ideeën. Op 15 minuten fietsen van de Amsterdamse binnenstad en haar vele geneugten. Dat klinkt niet alleen prachtig, dat is het ook!

En met de exclusieve uitgifte van 39 vrije kavels aan de Sloterweg, variërend van ca. 250 tot ca. 838 m2, wordt wellicht een veelgekoesterde droom werkelijkheid.

Een veel gekoesterde woondroom

Het lommerrijke Sloten geldt als een van de populairste locaties van Amsterdam Nieuw-West. Het voormalige dorp heeft, ondanks dat het al sinds 1921 tot de gemeente Amsterdam behoort, haar landelijke, rustieke uitstraling weten te behouden.

In het hart van deze unieke buurt, ingeklemd tussen de Sloterweg en het Christoffel Plantijnpad, brengt Route1066 het beste van twee werelden samen. Vijftien riante kavels aan het water, te bebouwen naar eigen smaak en inzicht, omgeven door ruimte en natuur, op slechts een kwartiertje fietsen van de Amsterdamse binnenstad.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Route 1066 Amsterdam.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning.

Samen bouwen in de wijk Route 1066 Amsterdam

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Route 1066 Amsterdam. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Route 1066 Amsterdam moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Route 1066 Amsterdam een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Route 1066 Amsterdam, een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Fijn wonen is genieten. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Route 1066 Amsterdam bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Route 1066 Amsterdam, neem dan gerust een kijkje bij Droomzone Driemond Amsterdam Zuid Oost of Rieteiland Oost Amsterdam.

Route 1066 Amsterdam