Schoener West te Lelystad

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schoener West te Lelystad

De wijk Schoener West te Lelystad.

Schoener-West is een fraaie, kleinschalige en bovenal groene woonwijk wat direct grenst aan het Havendiep. Bijzonder aan deze wijk is de moderne eigentijdse uitstraling van de reeds gebouwde woningen. De woningen hebben frisse kleuren en zijn gebouwd van diverse materialen; hierdoor heeft u een grote keuze in kleur en materialen om in het straatbeeld te blijven passen.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Schoener West te Lelystad.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Schoener West te Lelystad.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Schoener West te Lelystad. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Schoener West te Lelystad moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Schoener West te Lelystad, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Schoener West te Lelystad, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Schoener West te Lelystad bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Schoener West te Lelystad, neem dan gerust een kijkje bij De Gilden te Dronten of Warande te Lelystad.