Schuitvaerder Onderdijk

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Schuitvaerder Onderdijk

De wijk Schuitvaerder Onderdijk.

Welkom aan het Water

Aan de zuidkant van Onderdijk gebeurt iets bijzonders. Op twee eeuwenoude eilandjes verrijst daar vanaf 2011 een schitterende nieuwe wijk. In trefwoorden: ruim, betaalbaar, jaren ’30-stijl, gevarieerd, kindvriendelijk, groen. En natuurlijk is er water, veel water. Vanaf vandaag kunt u eigenaar worden van één van deze fraaie woningen of vrije kavel. Kiest u voor een comfortabele huurwoning, een riante twee-onder-één kap, levensloopbestendig wonen, een vrijstaande villa of ontwerpt u toch liever zelf uw eigen statige villa? Het kan allemaal in deze eerste bouwfase, plandeel A.

De gemeente Wervershoof heeft aan de noordzijde een bijzondere ligging aan het IJselmeer. Tussen Wervershoof en Onderdijk knikt het landschap. Achter Onderdijk is duidelijk de Groote Vliet te zien.

Onderdijk is een lintdorp dat achter de Westfriese Omringdijk is gelegen. In de loop der jaren is het dorp geleidelijk in (zuid) westelijke richting uitgebreid. De van oorsprong waterrijke kavelstructuur is daarbij deels herkenbaar gebleven.

Van keut en gom; Al zolang men zich hier kan heugen, heeft Onderdijk de bijnaam Keut of Keut aan Zee. Onderdijkers worden vaak Keuters genoemd, met name door inwoners van Wervershoof. Zij moeten het trouwens op hun beurt doen met de bijnaam Gommers. Niemand weet het zeker, maar de oorsprong ligt waarschijnlijk in de visserij: kuit en hom.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Schuitvaerder Onderdijk.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Schuitvaerder Onderdijk.

Met Desaunois bouwen in de wijk Schuitvaerder Onderdijk. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Schuitvaerder Onderdijk moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Schuitvaerder Onderdijk, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen woning in Schuitvaerder Onderdijk, een droom voor velen.

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Schuitvaerder Onderdijk bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Schuitvaerder Onderdijk, neem dan gerust een kijkje bij Reigersborg Hoogkarspel of Mantelhof Andijk.

Schuitvaerder Onderdijk Bouwbedrijf B. Desaunois bv