SEW terrein Nibbixwoud

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

SEW Terrein te Nibbixwoud

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning op het SEW Terrein te Nibbixwoud

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen op het SEW Terrein te Nibbixwoud

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen op het SEW Terrein te Nibbixwoud. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning op het SEW Terrein te Nibbixwoud moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen op het SEW Terrein te Nibbixwoud, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op het SEW Terrein te Nibbixwoud, een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning op het SEW Terrein te Nibbixwoud bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.