Sloterweg te Amsterdam

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Sloterweg te Amsterdam

De wijk Sloterweg te Amsterdam.

Landelijk karakter

De Sloterweg is een groene, landelijke weg waarlangs veel vrijstaande woningen en oude boerderijen staan. De bebouwing op de kavels moet bij dat karakter aansluiten. Daarom zijn oppervlakte en bouwhoogte van de te bouwen huizen begrensd.

Nieuw-West, een van de jongste stadsdelen van Amsterdam, bestaat officieel pas sinds 2010. Het stadsdeel is een samenvoeging van Geuzenveld/Slotermeer, Slotervaart, Osdorp en Westpoort. Typisch voor Nieuw-West zijn de ruim opgezette wijken met veel ruimte voor groen. Het imago van Nieuw-West was lange tijd niet best. Maar de laatste jaren is het stadsdeel steeds meer in trek bij vooral starters. Dat is mede te danken aan de vele nieuwbouwprojecten.

Voorzieningen

Slotervaart en Overtoomseveld

De buurten Slotervaart en Overtoomseveld liggen direct achter de Ring A10, op fietsafstand van het centrum van Amsterdam. Dwars door de wijk loopt metrolijn 50 richting de stations Sloterdijk en Zuid. Op Station Lelylaan kan je ook de trein pakken in de richting van Schiphol en Hoofddorp.

Hardlopen rond de Sloterplas

Bij alle Amsterdamse hardloopliefhebbers staat de Sloterplas bekend als een van de fijnste en handigste rondjes om te lopen. Het rondje van 5,9 kilometer is makkelijk te vinden dankzij de markeringen op het pad. Ook de lengte is aangegeven. Je kunt er ook voor kiezen om je rondje iets langer te maken en het Sloterpark mee te pakken.

Eten en uitgaan bij Radion Amsterdam

Helemaal in het zuiden van Slotervaart ligt Radion, een eetcafé en nachtclub in een. De betaalbare, verse maaltijden zijn een echte aanrader en ook op het terras is het fijn vertoeven. In het weekend kun je hier na het eten los gaan op rauwe techno-beats.

Shoppen in Winkelcentrum ’40-’45

Vanaf Geuzenveld kan je natuurlijk makkelijk de tram pakken om een dagje te shoppen in het centrum, maar je kan ook Winkelcentrum Plein ’40-’45 bezoeken. Dit overdekte winkelcentrum heeft een zeer gevarieerd winkelaanbod en je kunt er ook gemakkelijk parkeren.

Amsterdamse golfbaan met internationale allure

Golfen in Amsterdam? Het kan bij The International. Deze golfbaan met internationale allure is ontworpen door een topgolfer en heeft een on-Nederlands karakter. Een echte blikvanger is het hypermoderne clubhouse, met een inrichting van designer Piet Boon.

 

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Sloterweg te Amsterdam.

Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit.

Samen bouwen in de wijk Sloterweg te Amsterdam.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Sloterweg te Amsterdam. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Sloterweg te Amsterdam moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Sloterweg te Amsterdam, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Sloterweg te Amsterdam, een droom voor velen.

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Sloterweg te Amsterdam bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Sloterweg te Amsterdam, neem dan gerust een kijkje bij de Boseilanden te Hoofddorp of Tudorpark te Hoofddorp.