Stripheldenbuurt te Almere

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Stripheldenbuurt te Almere

De wijk Stripheldenbuurt te Almere.

Wonen in de Stripheldenbuurt.

Kavels te koop in een wijk die ‘staat’: uniek voor Almere met de primeur voor de Stripheldenbuurt in Almere Buiten. Want daar liggen de kavels. Almere Buiten heeft alles al, er is alleen nog ruimte voor ongeveer 70 zelfgebouwde woningen. Vrijstaand, in een rij of geschakeld: u zegt het maar!

De zelfbouwkavels liggen op een langgerekte strook, centraal gelegen in de Stripheldenbuurt.  Alle voorzieningen in de wijk, zoals een gezondheidscentrum en supermarkt, zijn in gebruik. Kinderen kunnen direct naar een van de drie basisscholen. De eerste huizen werden in 2004 opgeleverd, nu wonen er ruim 6.000 mensen in de wijk. Alle straten zijn vernoemd naar bekende stripfiguren of hun tekenaars.

Almere Buiten

Het bestaande stadscentrum Buitenmere wordt vernieuwd en uitgebreid. Tegen Buitenmere aan ligt DoeMere: hét woonwinkelcentrum van Almere en omstreken. Almere Buiten heeft twee NS-stations: Almere Buiten en Almere Oostvaarders en wordt omringd door prachtige natuur- en bosgebieden.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Stripheldenbuurt te Almere

Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf.

Samen bouwen in Stripheldenbuurt te Almere

Samen een mooie woning bouwen in de wijk Stripheldenbuurt te Almere, een ‘thuis‘.Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Stripheldenbuurt te Almere. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Stripheldenbuurt te Almere moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven.

Uw eigen woning in Stripheldenbuurt te Almere, een droom voor velen

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Stripheldenbuurt te Almere bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Stripheldenbuurt te Almere, neem dan gerust een kijkje bij Homeruskwartier te Almere of Noorderplassen te Almere.

Stripheldenbuurt te Almere bouwbedrijf Desaunois