’t Laar te Julianadorp

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

’t Laar te Julianadorp

De wijk ’t Laar te Julianadorp.

Het is fijn thuiskomen op Woonpark ’t Laar Julianadorp

Met een woning op Woonpark ’t Laar woon je in een parkachtige groene oase, in de kop van Noord-Holland. Woonpark ’t Laar onderscheidt zich van andere nieuwbouw in Julianadorp door een informele, organische setting. Ideaal voor liefhebbers van het buitenleven. De grote, beschutte kavels liggen aan meanderende straatjes met groene hagen. De sfeer in de wijk is knus. Je woont hier midden in de natuur, dicht bij strand en zee. Op Woonpark ’t Laar ervaar je het hele jaar door een vakantiegevoel. Toch heb je alle nodige voorzieningen binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen hoef je slechts vijf minuten te fietsen. Ook heb je ruime keuze uit scholen en sportverenigingen.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk ’t Laar te Julianadorp.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk ’t Laar te Julianadorp.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk ’t Laar te Julianadorp. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk ’t Laar te Julianadorp moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk ’t Laar te Julianadorp, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op ’t Laar te Julianadorp, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk ’t Laar te Julianadorp bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.