Toekomstgericht wonen / Seniorenwoning

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Toekomstgericht wonen / Seniorenwoning

We zien Nederland in snel tempo vergrijzen en de kosten voor zorg nemen alleen maar toe. Daarom denken veel mensen na over toekomstgericht wonen. Denk hierbij aan slaapkamer en badkamer op de begane grond, een extra werkkamer of speelkamer voor eventuele (klein)kinderen en/of bredere binnendeurkozijnen met drempelvrije doorgangen. Maar ook het gebruik van onderhoudsarme materialen, een personen lift, alarminstallatie en/of domotica dragen bij aan het langer zelfstandig wonen.

De unieke woningen van Bouwbedrijf B. Desaunois bv zijn voor alle leeftijden geschikt. Van jonge gezinnen tot ouderen. Veranderende woonwensen en behoeften komen bij alle leeftijdsgroepen en bewonerssamenstellingen voor. Omstandigheden kunnen altijd veranderen.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor iedere woonwens en behoefte een unieke woning realiseren. Samen met de architect kunnen wij inspelen op uw persoonlijke woonwensen. Daarom bent u ook voor een levensloopbestendige / seniorenwoning bij ons aan het juiste adres. Laat u bij onze adviseur informeren naar de mogelijkheden.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw toekomstgerichte / senioren woning.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen een toekomstgerichte / senioren woning bouwen

Samen met Desaunois een mooie toekomstgerichte / senioren woning bouwen. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een toekomstgerichte / senioren woning moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen toekomstgerichte / senioren woning, een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een toekomstgerichte / senioren woning bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.