Trambaan 2B fase 2 Niedorp

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Trambaan 2B fase 2 Niedorp

De wijk Trambaan 2B fase 2 Niedorp.

Binnen de gezellige gemeente Niedorp met zijn schilderachtige Noord-Hollandse polderlandschappen, zijn fraaie boerderijen, groene weilanden, dijken en vaarten ontstaat een nieuw plangebied genaamd ‘Trambaan’, die door de herkenbare dertiger jaren architectuur uitstekend in de omgeving past.

De bouwlocatie ligt heerlijk centraal tussen Winkel en Nieuwe Niedorp, vlakbij het winkelcentrum en de provinciale weg richting Alkmaar, Hoorn en Schagen. De vrije kavels bevinden zich in plan ‘Trambaan fase 2B’ te Nieuwe Niedorp.

De gemeente Niedorp, centraal gelegen in de driehoek Alkmaar, Schagen en Hoorn, bestaat uit negen kleine historische dorpen, waaronder Nieuwe Niedorp. Niedorp wordt ook wel het groene hart van Noord-Holland genoemd.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Trambaan 2B fase 2 Niedorp.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Trambaan 2B fase 2 Niedorp.

Met Desaunois bouwen in de wijk Trambaan 2B fase 2 Niedorp. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Een woning in de wijk Trambaan 2B fase 2 Niedorp moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Trambaan 2B fase 2 Niedorp, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Trambaan 2B fase 2 Niedorp, een droom voor velen.

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Trambaan 2B fase 2 Niedorp bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Trambaan 2B fase 2 te Niedorp, neem dan gerust een kijkje bij bouwkavels te ‘t Veld of Wonen in Haringhuizen.

Trambaan 2B fase 2 Niedorp Desaunois