Tudorpark te Hoofddorp

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Tudorpark te Hoofddorp

De wijk Tudorpark te Hoofddorp.

Heerlijk wonen tussen groen of aan het water

Romantisch wonen bij de Plas
Brede lanen, woningen in modern-romantisch design en de Toolenburger Plas op loopafstand. Wonen en recreëren gaan hier hand in hand. Een chique landelijk dorpsklimaat met horeca en kleinschalige voorzieningen in het groene hart van de wijk. Dat is, in een notendop, het toekomstbeeld voor Tudorpark, te bouwen in Toolenburg-Zuid in Hoofddorp.

Tudor in Toolenburg
Voor de architectuur kozen we voor de romantische, Engelse Tudor-stijl. Tudor-architectuur was gangbaar in Engeland tijdens de heerschappij van het vorstenhuis Tudor (1485-1603) en herken je aan de steile daken met dwarsgevels, ramen met roedeverdelingen en af en toe opvallende schoorstenen. Natuurlijk realiseren we nu naar een eigentijdse variant.

Een groenblauwe ader en een park als kloppend hart
Voor heel Tudorpark zijn de hoofdkwaliteiten al vastgelegd: de belangrijkste weg- en waterstructuren, groengebieden en ontmoetingsplekken in het plan. Beeldbepalend is de `loop`, een ruim opgezet lint van groen en water, als de ader van het gebied. Daar ontmoet je straks je vrienden en buurtgenoten. Hier komt over enkele jaren een prachtig park met faciliteiten zoals een buurtpaviljoen en een kinderboerderij. Aan het park is ook ruimte voor kleine winkels en bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk. Op bijzondere plekken, bijvoorbeeld bij de entree van de wijk, komen zogenaamde `specials`: karakteristieke woongebouwen met lommerrijke tuinen, de visitekaartjes van de wijk.

Langs brede lanen, aan kabbelend water, tussen ruisende bomen; alle woningen hebben ruim bemeten kavels en liggen straks weelderig in het groen. Tudorpark wordt echt een chique dorp, maar wel in de Randstad. Vlakbij Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Schiphol voor alle stadse en internationale genoegens, en met de ruimte en de sfeer van een romantisch plattelandsdorp. In het plan zijn ook een heerlijke waterplas en een prachtig park opgenomen.

Slimme locatie
Het winkelcentrum van Toolenburg is slechts even lopen en op de fiets bent u binnen 10 minuten in het centrum van Hoofddorp. En is het niet luxe dat u vanuit Tudorpark met de auto binnen no time in hartje Amsterdam staat, of in het centrum van Haarlem, of -nog sneller- op Schiphol.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Tudorpark te Hoofddorp

Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit.  Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in Tudorpark te Hoofddorp

Met Desaunois bouwen in de wijk Tudorpark te Hoofddorp. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Tudorpark te Hoofddorp moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Tudorpark te Hoofddorp, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Tudorpark te Hoofddorp een droom voor velen

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Tudorpark te Hoofddorp bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Tudorpark te Hoofddorp, neem dan gerust een kijkje bij Boseilanden te Hoofddorp of Anna’s Hoeve te Hilversum.

Tudorpark te Hoofddorp Desaunois