Tuinstraat Hauwert

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Tuinstraat Hauwert

De wijk Tuinstraat Hauwert.

“Rust & Ruimte!” Je zult op zoek zijn naar een locatie om je woondroom te verwezenlijken, te weten; vrijstaand wonen op een kavel van ruim 1.000 m², aan water, met landelijk uitzicht, in een dorpslint, de tuin op het westen en dit alles dan ook nog eens met goede ontsluiting richting de Randstad. Ik hoor u denken, dit is een mooi wensenpakket, maar dit is onvindbaar, je zult ongetwijfeld concessies moeten doen. Niets is minder waar, op 8,5 km van Rijksweg A7, treft u nabij Hoorn deze kavels, variërend in grootte van 1.240 m² en 1.770 m² eigen grond.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Tuinstraat Hauwert.

Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf.

Samen bouwen in de wijk Tuinstraat Hauwert.

Met Desaunois bouwen in de wijk Tuinstraat Hauwert. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Tuinstraat Hauwert moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Tuinstraat Hauwert, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Tuinstraat Hauwert, een droom voor velen.

Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Tuinstraat Hauwert bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Tuinstraat te Hauwert, neem dan gerust een kijkje bij Mantelhof te Andijk of Buiten Veste te Enkhuizen.

Tuinstraat Hauwert Desaunois