Uw handleiding

Uw handleiding

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Een veel gehoorde kreet is dat je een eigen woning eigenlijk twee of drie keer moet bouwen voordat deze is zoals je het zou willen. Wij zijn van mening dat je een woning ook in één keer goed kunt bouwen. Maar hoe voorkom je dat je zaken over het hoofd ziet?

Speciaal voor onze opdrachtgevers hebben we de ‘Desaunois handleiding’ samengesteld. In deze handleiding komen alle facetten, welke te maken hebben met het bouwen van een woning, aan bod. Waar de architect veel let op de esthetische elementen, zal onze kopersbegeleider u adviseren over alles wat bij het bouwen van een huis komt kijken. Niet alleen de afwerking en de gekozen materialen zullen aan bod komen, maar ook de functionaliteit van de diverse onderdelen. Een voorbeeld in deze handleiding is het onderdeel dakramen.

Een dakraam regelen is vanzelfsprekend, echter wij zijn van mening dat er meer bij komt kijken. Hierbij kunt u denken aan de keuze tussen hout en kunststof, handbediend of elektrische bediening (bij lastig bereikbare plaatsen) en de wijze van aftimmering. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse accessoires, te weten rolluiken, horren en verduisteringsgordijnen waarbij u kunt kiezen uit meer dan 100 verschillende soorten en kleuren gordijnen. Ook de hoogte van de dakramen wordt met u besproken, aangezien er grote en kleine mensen zijn. Dit noemen wij maatwerk!

Niets wordt aan het toeval overgelaten.

Alle zaken die worden besproken komen op een staat van wijzigingen te staan, welke u regelmatig ter controle ontvangt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.