Varne Buiten Heiloo

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Varne Buiten Heiloo

De wijk Varne Buiten Heiloo.

Uw eigen ‘buitenverblijf’ aan de rand van Heiloo. Het kan, in het nieuwbouwproject Varne Buiten. Hier woont u in een prachtige autoluwe omgeving, omringd door natuur, dicht bij strand en duinen. Varne Buiten is een kleinschalige woonbuurt aan de noordwestrand van Heiloo, op het terrein van de voormalige campings ‘Klein Varnebroek’ en ‘Heiloo’, met circa 220 woningen in een fraaie, traditionele stijl.

De omgeving van Heiloo was eeuwen terug al heel geliefd. Toen waren het rijke burgers en regenten die hier hun intrek namen. Ze bezaten er grote stukken grond; buitenverblijven. In de zomer ontvluchtten de rijken de drukte en de stank van de steden. Hier, in de schone lucht en de natuur, genoten ze van rust. Hun huizen straalden rijkdom uit, met een bouwstijl waarin aandacht was voor detaillering en decoraties. Hier ontvingen ze hun gasten en groeide hun eigen groenten en fruit. Deze mooie tijden gaan weer herleven met de komst van Varne Buiten!

Het gebied heeft nog steeds de sfeer van vroeger: open, groen en rustig. Niet voor niets behoorde het terrein van Varne Buiten tot kort geleden aan de campings Klein Varnebroek en Heiloo. Straks staan er ruim 200 woningen, maar herkent u toch nog de sfeer van toen. De stedenbouwkundigen zijn voor hun inspiratie ruim 3 eeuwen teruggegaan. Ze bestudeerden de bouwstijlen van toen, ze bekeken de schilderijen van de weelderige tuinen. Zó krijgt straks ook Varne Buiten vorm. Als een nieuwbouwwijk die de grandeur van toen ademt, met het comfort en de energie-efficiency van nu!

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Varne Buiten Heiloo.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Varne Buiten Heiloo.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Varne Buiten Heiloo. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Varne Buiten Heiloo moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Varne Buiten Heiloo, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Varne Buiten Heiloo, een droom voor velen

Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Varne Buiten Heiloo bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.  Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Varne Buiten Heiloo, neem dan ook een kijkje bij wonen aan het Nieuw Koningsduin te Castricum aan Zee of 11 kavels Radeckerweg te Schoorl.

Varne Buiten Heiloo