Vogelhorst te Almere

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vogelhorst te Almere

De wijk Vogelhorst te Almere.

Een villawijk in het landelijke Almere Hout.  Hier woon je tussen uitgestrekte velden en bestaand bos. Groene lanen en korte woonstraten geven het villapark een dorps karakter. De wijk wordt omarmd door waterpartijen met een meertje als middelpunt. 

Landelijk wonen tussen het groen

De kavels zijn ruim, de tuinen zijn groot en de omgeving is rustig en ruim. Maar ook dicht bij de stad en midden in Nederland. Zelfbouwers in Vogelhorst kiezen bewust voor het vrije én vrijstaande wonen. Het omringende groen vergroot die buitenruimte nog eens extra. Kinderen spelen hier heerlijk buiten, groeien op tussen slootjes en bospaden. Het ultieme buiten wonen. Er rijdt vrijwel alleen bestemmingsverkeer. Via de zijlanen en een wandelpad of bruggetje loop je zo het groen in.

Kavels, ook voor twee-onder-een-kapwoning of bungalow

Je vindt hier kavels van 500 m2 tot 1000 m2. Je kunt kiezen voor een kavel voor een vrijstaand huis, maar het is op kavels groter dan 800 m2 ook mogelijk om een twee-onder-een-kapwoning te realiseren. Aan de zijlanen het mogelijk is om een gelijkvloerse bungalow te bouwen.

Voorzieningen

De Landgoedwinkel op Stadslandgoed De Kemphaan past met haar biologische producten helemaal bij de wijk. Net als de biologische boerenmarkt op zaterdagochtend. Bewoners kunnen voor overige voorzieningen zoals winkels, horeca, gezondheidscentrum en basisscholen onder andere terecht in Almere Haven. Daar is ook een manege gevestigd. Golfbaan Almeerderhout ligt praktisch in de achtertuin van Vogelhorst. De voorzieningen in de naastgelegen wijk Nobelhorst komen op gang. Er is een Huisartsenpraktijk Nobelhorst,  Sterrenschool Het Universum en basisschool De Verwondering. Voor een maaltijd kun je terecht bij pannenkoekenrestaurant Smullen en Spelen mét grote speeltuin. En met de auto is eigenlijk alles dichtbij. Zowel naar ’t Gooi als naar het stadscentrum is het hooguit een kwartiertje rijden.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Vogelhorst te Almere.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Vogelhorst te Almere.

Samen een mooie woning bouwen in de wijk Vogelhorst te Almere, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Vogelhorst te Almere. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Vogelhorst te Almere moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven.

Uw eigen woning op Vogelhorst te Almere, een droom voor velen.

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Vogelhorst te Almere bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Vogelhorst te Almere, neem dan gerust een kijkje bij De Laren te Almere of Nobelhorst te Almere.