Vrijstaande woning bouwen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vrijstaande woning bouwen

Een vrijstaande woning bouwen stap voor stap met Desaunois

Een vrijstaande woning bouwen, een droom voor velen. Een vrijstaande woning bouwen, een mooie en spannende ervaring.
Met Desaunois een prachtige vrijstaande woning bouwen.
Ervaren architecten en een eigen timmerwerkplaats met 35 werknemers. Desaunois heeft een eigen showroom met allerlei voorbeelden van mogelijkheden voor uw vrijstaande woning. Bouwen met Desaunois, geen verrassingen achteraf

Een vrijstaande woning bouwen naar uw smaak

Desaunois is kwaliteitsbouwer sinds 1890. Een vrijstaande woning bouwen met ervaren architecten, die “uw droomhuis” ontwerpen. Met Desaunois uw vrijstaande woning bouwen, verzekerd van pure passie en unieke woning. Een vrijstaande woning bouwen, met de juiste materialen. Zonder afbreuk aan de kwaliteit. Uw perfecte vrijstaande woning laten bouwen, uw thuis.

Vrijstaande woning bouwen een droom voor velen

Een vrijstaande woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een vrijstaande woning bouwen, waarbij uw wensen centraal staan.
Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.  Met Desaunois een vrijstaand huis bouwen. Een bedrijf wat nooit stil staat. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.