Vroonermeer-Noord-Alkmaar

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Vroonermeer Noord te Alkmaar

De wijk Vroonermeer Noord te Alkmaar.

Landelijk wonen dicht bij de stad … Wie wil dat nu niet ?

Een grote waterplas, een openbaar wallenlandschap met ruimte om te spelen en huizen geïnspireerd op de ontspannen sfeer van het Noord-Hollandse dorp: de nieuwe wijk Vroonermeer Noord in Alkmaar krijgt een skyline van grotendeels lage bebouwing.

Vroonermeer Noord vormt de overgang van de stad Alkmaar naar landelijk gebied en Sint-Pancras. Grenzend aan de wijk, op het grondgebied van de gemeente Langedijk, komt een prachtig nieuw meer.  Het wordt een gebied met een totaal van ca. 730 koop- en huurwoningen.

Vroonermeer Noord heeft het allemaal: Wonen in de ontspannen sfeer van een Noord-Hollandse dorp, maar met de gezellige stad Alkmaar binnen handbereik.

Alkmaar, een bruisende stad

Alkmaar is een bruisende stad met ruim 100.000 inwoners. En terecht, want u komt ogen en oren te kort. In de historische binnenstad slentert u langs exclusieve winkeltjes, bezoekt u de kaasmarkt en de diverse musea, laat u zich inspireren in de galeries en bent u na een drankje op een van de vele terrassen ‘s avonds welkom in het moderne theater De Vest. Gedurende het hele jaar worden er in en rond Alkmaar vele festivals en evenementen gehouden.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Vroonermeer Noord te Alkmaar.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning.

Samen bouwen in de wijk Vroonermeer Noord te Alkmaar.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Vroonermeer Noord te Alkmaar. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Vroonermeer Noord te Alkmaar moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Vroonermeer te Alkmaar, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Vroonermeer Noord te Alkmaar, een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Vroonermeer Noord te Alkmaar bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Vroonermeer Noord te Alkmaar, neem dan gerust een kijkje bij wonen aan het Westererf te Heiloo of De Draai te Heerhugowaard.