Warande Lelystad

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Warande Lelystad

De wijk Warande Lelystad.

Heeft u plannen om zelf een huis te bouwen? Maak uw dromen waar in Warande!

Zelf een kavel kiezen en de afmetingen bepalen, dat kan in Warande! Er worden letterlijk ‘plukjes kavels’ aangeboden aan consumenten, makelaars en projectontwikkelaars. U bepaalt dus zelf welke kavel u wilt ‘plukken’ om uw droomhuis te realiseren

Of u nu een klassieke woning of modern huis wilt bouwen, het kan allemaal. Het grote verschil ten opzichte van een ‘normale nieuwbouwwijk’ is dat u niet alleen de woning en het interieur grotendeels zelf bepaalt, maar ook de breedte van de kavel. Zo hoeft de gemeente u geen ‘nee’ te verkopen als u liever een andere afmeting wenst, omdat uw woning er dan beter past. Voor projectontwikkelaars geldt dat zij een mooi plan kunnen realiseren op een pluk kavels.

Lelystad biedt een zee aan bijzondere recreatiemogelijkheden voor haar inwoners en bezoekers. Centraal in Nederland en uitstekend ontsloten voor een dagje uit. Dompel je onder in de vaderlandse geschiedenis in het Bataviagebied, shop in stijl in Batavia Stad Fashion Outlet en het Stadshart. Waan je op safari in het nationale natuurpark de Oostvaardersplassen of het levendige Natuurpark Lelystad.

Daarnaast kent Lelystad innoverende gastvrije evenementen zoals de opening van het culturele seizoen met LelystART en watersport evenementen rond de Bataviahaven. Lelystad biedt de ruimte om te ontspannen. En met vijf jachthavens met meer dan drieduizend ligplaatsen, is Lelystad de grootste jachthaven van Nederland. Een watersportbestemming bij uitstek. De zelfbewuste betrokkenheid van de toeristische ondernemers zorgen dat je je direct thuis voelt in Lelystad.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Warande Lelystad.

Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf.

Samen bouwen in de wijk Warande Lelystad.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Warande Lelystad. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Warande Lelystad moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Warande Lelystad, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Warande Lelystad, een droom voor velen.

Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Warande Lelystad bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Warande te Lelystad, neem dan gerust een kijkje bij Overgooi Almere of Nobelhorst Almere.

Warande Lelystad Desaunois