Westerdel Langedijk

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Westerdel Langedijk

De wijk Westerdel Langedijk.

De nieuwe wijk Westerdel ligt in de Noord-Hollandse gemeente Langedijk, de ‘groene achtertuin’ van de Randstad. De nieuwe wijk ligt op steenworpafstand van het Winkelcentrum Broekerveiling, scholen en andere voorzieningen, zoals een gezondheidscentrum en kinderdagverblijf.

Langedijk bestaat uit zes historische dorpen, die zich kenmerken door eeuwenoude lintbebouwing. De moderne woonwijken aan de buitenzijden van het lint vormen een harmonieus geheel met het oude dorpskarakter. De regio staat bekend om zijn aantrekkelijke woonomgeving en zijn ondernemende, nuchtere en prettige werkomgeving. Langedijk is goed bereikbaar en ligt vlakbij Heerhugowaard en Alkmaar. U heeft dus ook alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Bouw uw eigen droomhuis!

Een woonkeuken, een zwembad in de tuin, een walk-in-closet of een videolounge…Als je je eigen huis ontwerpt, kun je je woning helemaal indelen naar je eigen wensen. Dat kan in Westerdel! U krijgt de mogelijkheid uw eigen droomwoning of architectonische pareltje te realiseren.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Westerdel Langedijk.

Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf.

Samen bouwen in de wijk Westerdel Langedijk.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Westerdel Langedijk. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Westerdel Langedijk moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Westerdel Langedijk, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning in Westerdel Langedijk, een droom voor velen.

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Fijn wonen is genieten. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Westerdel Langedijk bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Westerdel te Langedijk, neem dan gerust een kijkje bij Broekerplein te Langedijk of Noordereiland te Heerhugowaard.

Westerdel Langedijk Desaunois