Westererf te Heiloo

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Westererf te Heiloo

De wijk Westererf te Heiloo.

Zuiderloo in Heiloo is een zeer gewilde woonomgeving. Geen wonder. De ruime opzet geeft dit gebied een rijke en sfeervolle aanbik. Heiloo ligt op een langgerekte zandrug met een rijke geschiedenis. Het dorp Heiloo ontstond al rond het jaar 700. De Westerweg is een van de oorspronkelijke wegen en begrenst in het westen de strandwal.

Westererf is een ontwikkeling die volledig aansluit op de huidige behoefte. Grote vrije kavels en rijwoningen in een bestaande sfeervolle landelijke woonomgeving, met alle voorzieningen binnen handbereik, dat vindt u nergens anders.

Het project Westererf is geïnspireerd op het boerenerf van vroeger. Compleet met heerlijke ruime bouwkavels en bijpassende architectuur. Kijk ook eens naar het pad aan de rechterzijkant met een knipoog naar de onverharde paden die naar iedere boerderij liepen. De kavels en de woningen hebben dus een stoer karakter gekregen met een hedendaagse twist.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Westererf te Heiloo.

Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in de wijk Westererf te Heiloo.

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie. Met Desaunois bouwen in de wijk Westererf te Heiloo. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Westererf te Heiloo moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in de wijk Westererf te Heiloo, een ‘thuis‘.

Uw eigen woning op Westererf te Heiloo, een droom voor velen.

Fijn wonen is genieten. Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in de wijk Westererf te Heiloo bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Westererf te Heiloo, neem dan gerust een kijkje bij Vroonermeer Noord te Alkmaar of Nieuw Koningsduin te Castricum aan Zee.