Wonen in Anna-s Hoeve

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Wonen in Anna-s Hoeve

De wijk Wonen in Anna-s Hoeve.

Anna-s Hoeve ligt aan de rand van Hilversum Oost, tegen prachtige natuurgebieden aan en wordt de nieuwste wijk van de mediastad. Op deze bijzondere locatie krijgt u de ruimte om uw woondroom te realiseren. U kiest zelf een architect die naar uw wensen uw huis ontwerpt en kiest zelf een aannemer die het bouwt. Op Anna-s Hoeve kunt u alleen, samen met uw gezin, een kavel kopen en een huis bouwen dat volledig aan uw wensen voldoet.

Desaunois uw partner voor het bouwen van uw woning in de wijk Wonen in Anna-s Hoeve.

Vrijstaand of 2 onder 1 kap woningen is onze specialiteit. Tegen scherpe kosten bouwen wij ook uw woning. Een woning van goede kwaliteit voor een lange levensduur. Geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid.

Samen bouwen in Wonen in Anna-s Hoeve.

Met Desaunois bouwen in Wonen in Anna-s Hoeve. Een bedrijf dat nooit stil staat. Trots op wat we bouwen. Een woning in de wijk Wonen in Anna-s Hoeve moet aanvoelen als een maatpak. Geheel gebouwd naar uw smaak, wensen en manier van leven. Samen een mooie woning bouwen in Wonen in Anna-s Hoeve, een ‘thuis‘. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan voor inspiratie en alle informatie.

Uw eigen woning in Wonen in Anna-s Hoeve, een droom voor velen

Een eigen woning bouwen, een mooie maar spannende ervaring. Desaunois realiseerde al meer dan 1500 woningen. Desaunois wil samen met u een woning in Wonen in Anna-s Hoeve bouwen, waarbij uw wensen centraal staan. Alle aspecten passeren de revue, alles toegespitst op uw situatie. In alle facetten is onze kennis up-to-date. Fijn wonen is genieten.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen, hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging. Mocht u niet slagen voor een kavel in Anna-s Hoeve, neem dan gerust een kijkje bij de Overgooi Almere of de Boseilanden Hoofddorp.

Wonen in Anna-s Hoeve