Woning bouwen prijzen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Woning bouwen prijzen

Woning bouwen prijzen?

Wilt u een duurzaam en kwalitatief goede woning bouwen tegen scherpe prijzen? Desaunois is een kwaliteitsbouwer sinds 1890. Kortom ervaring genoeg. Een nieuwe woning bouwen tegen scherpe prijzen! Een mooie maar spannende ervaring. Wij staan garant voor een transparante werkwijze, geen verrassingen achteraf.  Uw woning laten bouwen tegen scherpe prijzen, maar altijd de beste prijs kwaliteit verhouding. Fijn wonen is ontzettend genieten.

Woning bouwen prijzen verzekerd van kwaliteit met Desaunois

Duurzaam een woning bouwen tegen scherpe prijzen, met de juiste materialen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Voor ons een vanzelfsprekendheid. Desaunois heeft een eigen showroom met allerlei voorbeelden van mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Een woning bouwen, tegen scherpe prijzen, naar uw smaak, wensen en manier van leven. Bouwen met Desaunois. Geen verrassingen achteraf.

Woning bouwen prijzen Desaunois altijd de beste prijs kwaliteit verhouding

Bouwbedrijf Desaunois heeft vele opties om een woning te bouwen tegen scherpe prijzen. Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan. Inspiratie opdoen en veel informatie. Een eigen woning bouwen; prijzen hangen ook af van uw specifieke woonwensen. Voor iedereen is een ‘thuis’ weer anders. Iedere toekomstige opdrachtgever is uniek. Iedere woning is uniek. Maar het moet vooral een ‘thuis’ worden.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.