Zelf huis bouwen

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Zelf huis bouwen

Zelf huis bouwen wonen zoals u wilt

Op maat zelf een huis bouwen. Bij Desaunois kunt u al uw specifieke woonwensen laten realiseren. Zelf een huis bouwen is keuzes maken in kleuren, vormen en uitvoeringen. Desaunois heeft een eigen showroom met allerlei voorbeelden van mogelijkheden, die wij u kunnen bieden. Zelf een huis bouwen met Desaunois, geen verrassingen achteraf. Desaunois staat voor duurzaamheid, deskundigheid, duidelijkheid, dynamiek en doordachtheid. Geen catalogusbouwer, maar specialist in maatwerk.

Zelf huis bouwen met Desaunois, ruim 100 jaar ervaring

Zelf een huis bouwen, een droom voor velen. Wij zijn aangesloten bij Woningborg zodat wij u garantie kunnen geven. Lid van Bouwend Nederland om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen. Desaunois heeft een eigen showroom met allerlei voorbeelden van mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Zelf een huis bouwen met Desaunois, geen verrassingen achteraf.

Zelf huis bouwen met Desaunois geen concessies aan uw woonwensen

Vraag kosteloos onze ideeën-brochure aan, voor inspiratie en alle informatie. Zelf een huis bouwen met Desaunois, geen verrassingen achteraf.  Zelf een huis bouwen met de door Desaunois samengestelde ‘Desaunois Handleiding’. Alle facetten, welke te maken hebben met een ‘zelf te bouwen huis’, komen aan bod. Uw ‘thuis’.

Waarom is Desaunois uw ideale partner?

Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het bouwen van vrijstaande en 2 onder 1 kap woningen. Wij stellen hierbij de wensen van de klant centraal. Onze doelstelling is een tevreden klant. Bij de oplevering moet de woning aanvoelen als een maatpak. Dit betekent dat alles moet kloppen tot in de kleinste details.  Dat wij dit kunnen hebben wij reeds bewezen door het grote aantal woningen die wij hebben gebouwd. Met als resultaat vele tevreden opdrachtgevers. Samen werken met de opdrachtgever en alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Wij streven  steeds naar een optimaal eindproduct. Wij zien elke woning van verschillende formaten en stijlen als een uitdaging.