Over Desaunois

Desaunois werd in 1890 opgericht in het Noord-Hollandse Grootebroek. Van generatie op generatie groeide onze familiezaak uit tot het gerenommeerde bouwbedrijf dat het nu is.

We dragen onze rijke geschiedenis met trots uit. Die geschiedenis vormt het fundament waarop wij (door)bouwen. Desaunois staat voor ondernemerschap, vernieuwing en die typisch West-Friese, nuchtere werkmentaliteit.

Desaunois, kwaliteit op maat sinds 1890

Eind 19e eeuw werd bouwbedrijf Desaunois opgericht in Grootebroek, een bescheiden dorpje vlak bij Enkhuizen. Een bijzondere streek in een bijzonder tijdperk. Een tijd waarin ondernemerschap en vernieuwing centraal stonden. En natuurlijk die nuchtere, West-Friese werkmentaliteit. Dat was de traditie van toen – een traditie die wij sindsdien hebben gekoesterd en voortgezet.

Meer dan 133 jaar ervaring

Onze rijke geschiedenis is meer dan een leuke anekdote: het vormt het fundament waarop wij bouwen. Generatie op generatie kreeg kennis, passie en bouwstenen overhandigd. En onvervangbare inzichten in techniek, materialen en duurzaamheid. Zo groeide Desaunois uit van een kleine dorpsaannemer in 1890 tot een modern bedrijf anno nu.

Desaunois in de 21e eeuw

Inmiddels is Desaunois uitgegroeid tot een gerenommeerd bouwbedrijf met meer dan 130 jaar ervaring. Ons werkgebied strekt zich uit over Noord-Holland en Flevoland, inclusief de Noordoostpolder. En sinds 2006 is Zwaagdijk-Oost onze thuishaven. Vanuit hier leveren we unieke huizen op, stuk voor stuk op maat gemaakt voor de trotse bewoners.