Lorem ipsum dolor sit amet

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus.

Moreno M.
Inmiddels is ons huis in februari 2022 opgeleverd en we wonen er met veel plezier. Vooralsnog weinig tot geen grote gebreken gelukkig. Dus wat betreft de kwaliteit kunnen we tot op heden zeggen dat het goed is. Wat minder goed is bevallen is het verloop van het traject. Te veel om op te noemen. Maar hier wat highlights. In het hele traject hebben we 2 verkoop adviseurs gehad en 3 bouw supervisors, waarvan helaas sommige niet de kwaliteit bezitten die nodig is om geheel Uit handen te kunnen geven. Neem je contract goed door. In ons geval hadden ze een fout gemaakt door de prijs van een ander type op contract te zetten. Kwamen we achter bij de laatste termijn betaling. Veel Discussie daarover, maar een excuses voor deze enorme fout nooit gehad helaas. Zodra het om geld gaat staan ze liever tegenover je dan naast je. Verschil was ruim 30K. 2. Doorlooptijd nuts kan lang duren. Houdt dit zelf in de gaten want ze zitten er niet bovenop voor je. Kan zomaar zeer Lange vertragingen veroorzaken. Ook goed inlezen wat de vereiste zijn voor nuts. Des doet daar laconiek over, maar als nuts bedrijf komt schouwen en iets is niet volgens de voorschriften dan moet je gewoon weer achter in de rij aansluiten. 4. Ga niet zomaar mee in de soms vreemde ideeën van de wat simpele architecten en push je eigen input erdoor. Ook al vinden ze het niet leuk of te ingewikkeld. Ik heb hele bouwtraject zeer veel tijd moeten besteden aan begeleiding om alle errors op tijd eruit te vissen. Gelukkig was de bouwplaats dicht bij huis. Mijn tip! Zit er dicht op en houd zelf toezicht of als je zelf geen tijd hebt huur iemand in. Kortom, traditioneel bouwen doen ze goed voor een zeer fatsoenlijke prijs maar Dienstverlening en transparantie is niet top. En dan ben ik nog mild.
Yvonne van Asselt
We zijn heel erg blij met het resultaat van onze woning van Bouwbedrijf B. Desaunois. Ze hebben heel erg goed begrepen, uitgewerkt en zeer deskundig uitgevoerd hoe wij onze mooie woning graag zouden zien. En dat is meer dan gelukt! Dank aan Douwe Rijpstra voor zijn expertise, dank aan Niels Brinkman onze bouwbegeleider en heel heel! erg veel dank aan Maarten Swier onze projectleider voor zijn vakkundigheid, welwillendheid en professionaliteit. Maarten is echt een topper en een aanwinst voor Bouwbedrijf B.Desaunois.
Gertjan Laan
Supergoede after service, maar ook de bouw van het huis was naar volle tevredenheid. 3 jaar geleden ons huis laten bouwen door Desaunois. Nu was er helaas een dakpan kapot gegaan aan de rand van het dak. Helaas geen reserve pan aanwezig. Desaunois heeft nieuwe besteld en geleverd zonder extra kosten. bedankt
Ronald Teel
We zijn supertevreden over de hele periode van plannen, bouw, Bouwbegeleider Rob en oplevering. Enige probleem was de garagedeur die slecht open en dicht ging maar na onze klacht hierover werd meteen een timmerman en een slotenmaker ingeschakeld. Topbedrijf
Desaunois, kwaliteitsbouwer sinds 1890

Bouwbedrijf Desaunois was vanaf 1890 gevestigd in het Noord-Hollandse Grootebroek. Dit dorp, vlakbij Enkhuizen, ligt in het hart van West-Friesland tussen historische steden als Hoorn en Medemblik. Een streek waarin een rijke geschiedenis, ondernemerschap en vernieuwing uitstekend samengaan. Desaunois koestert de West-Friese werkmentaliteit en de spreekwoordelijke nuchterheid. Tegelijkertijd zijn we trots op onze traditie en meer nog op wat we bouwen.