Showroom

Slide background
Slide background

Desaunois Showroom

Kies maar uit!

Wanneer u besluit een nieuwe woning te laten bouwen moeten er heel veel keuzes worden gemaakt in kleuren, vormen en uitvoeringen. Dit geldt niet alleen voor de buitenzijde, maar ook voor de binnenzijde van uw woning.

Hierbij kunt u denken aan stenen, dakpannen, kozijnen, deuren, trappen, etc. Maar ook afwerking van de binnenwanden, plafonds, keuze vensterbanken en vloerplinten etc.

In onze eigen showroom hebben wij allerlei voorbeelden van mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Dit is door ons breed opgezet zodat elke opdrachtgever dat kan vinden wat hij zoekt.

Zo zijn er in ons standaard assortiment al meer dan 130 soorten gevelstenen die vallen binnen de stelpost. Door onze contacten met de stenenfabrieken en de bouwmaterialenhandel is het ons gelukt om ook exclusieve stenen binnen de stelpost te krijgen, dit kan uw woning nog meer uitstraling geven. Samen met uw kopersbegeleider kunt u naar hartenlust kiezen en combineren, waarbij uw kopersbegeleider altijd voor u klaar staat voor uw vragen. Door hun jarenlange ervaring kunt u rekenen op een zeer goed en kundig advies.

Naast bovengenoemde onderdelen hebben wij ook voorbeelden van binnendeuren en zelfs voorbeelden van de goten en de afwerking daarvan. Waar vindt u dit?

Doordat de materialen in de showroom aanwezig zijn krijgt u meteen een goede indruk van uw toekomstige woning en wordt niets aan het toeval overgelaten.

U kunt onze showroom op afspraak komen bekijken. In het bijzijn van een van onze ervaren adviseurs kunnen wij u direct voorzien van de juiste informatie.