Onze werkwijze

Het werkproces van Desaunois is uniek: vorm geven aan uw persoonlijke wensen. Dat onderscheidt ons van catalogusbouwers. Wij geloven namelijk dat het realiseren van een droomhuis gelijkstaat aan het realiseren van uw dromen. Daarom denken we vol passie, kennis en aandacht met u mee.

Uw wensen op een rij

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we uw wensen en ontvangt u een eerste offerte. Vervolgens specificeren we alle wensen om tot een helder overzicht te komen. Op basis daarvan werken we samen toe naar een definitieve offerte. Nadat al uw wensen naar volle tevredenheid zijn opgenomen in de offerte, plannen we een afspraak in met u en onze architect.

Onze krachten bundelen

Omdat u ons uitgangspunt vormt, blijft u nauw betrokken bij alle stappen in het ontwerp- en bouwproces. Zo behoudt u altijd het overzicht en de regie. Wel voorzien wij u van tips en adviezen zodat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Zo combineert u het beste van twee werelden: uw visie, en onze technische kennis en kunde.

Goed plan: beter bouwen

Zodra wij al uw wensen en ideeën op een rijtje hebben, maakt de architect het schetsplan. Dat nemen jullie rustig gezamenlijk door. Dan volgt het bouwplan. Op basis daarvan kan het zware werk beginnen: uw lege bouwkavel omtoveren tot een uniek huis dat voldoet aan al uw wensen.

Onze passie, vakmanschap en brede ervaring garanderen uw tevredenheid.

Desaunois doet het duurzaam

Een droomhuis voor u, een schone aarde voor ons allemaal. Een eerlijke deal. Dat is ons streven, ook voor de generaties die nog volgen. Als gevestigd familiebedrijf vinden wij dat namelijk erg belangrijk. Daarom is duurzaam bouwen voor ons vanzelfsprekend. Wij werken milieubewust en kiezen voor duurzame materialen, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. En we leveren al onze huizen op met minimaal energielabel A++.

Goed werk is groen werk.