Bouwbedrijf B. Desaunois en SelektHuis bundelen krachten

Bouwbedrijf B. Desaunois en SelektHuis bundelen krachten

Bouwbedrijf B. Desaunois en SelektHuis bundelen krachten.

Met genoegen delen we mede dat Bouwbedrijf B. Desaunois de krachten bundelt met SelektHuis uit Rijssen. SelektHuis bouwt al meer dan 40 jaar vrijstaande woningen vanuit zes vestigingen door heel Nederland. Kwaliteit en ontzorgen staan ook bij hen centraal. Met een totaal personeelsbestand van 260 mensen, waaronder veel eigen specialisten, ontzorgen zij van A tot Z hun opdrachtgevers. Een filosofie en bedrijfscultuur waarin Desaunois perfect past. Door de samenwerking kunnen Desaunois en SelektHuis de komende jaren een belangrijke bijdrage leveren aan de woningbouwopgave met de bouw van kwalitatief hoogwaardige, duurzame woningen naar de wensen van de klant.

Bouwbedrijf B. Desaunois, gevestigd te Zwaagdijk-Oost, bouwt circa 80 vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen per jaar vanuit inspiratiemodellen die worden aangepast naar de wensen van de klant. Desaunois is de afgelopen jaren onder leiding van Bart Desaunois uitgegroeid tot de leidende speler op dit gebied in Noord-Holland.

Bart Desaunois, DGA Bouwbedrijf B. Desaunois: “Na 27 jaar de onderneming te hebben geleid, werd het tijd om een stap terug te doen en op zoek te gaan naar een nieuwe partner voor de toekomst. In SelektHuis hebben wij die partner gevonden waarbij wij het vertrouwen hebben dat onze klanten, leveranciers en medewerkers in goede handen zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat de continuïteit van Desaunois als onderdeel van SelektHuis uitstekend is geborgd en dat beide bedrijven samen sterker zijn. Ik kijk ernaar uit om samen met het team van SelektHuis verder te bouwen aan de toekomst van beide bedrijven”.

Kortom; we zijn verheugd dat Bouwbedrijf B. Desaunois in goede handen door kan bouwen in de toekomst!

Heeft u vragen over deze overname? Neem dan gerust contact met ons op.